Tylko komandosów nieograniczoną ilośći nazwać wtedy grę Star Wars Commando Online :rotfl:
Wracając do tematu - dostałem się na serwer - ukończyłem tutorial, teraz gram normalnie... Gra się całkiem sympatycznie. Mamy wprawdzie atak klonów - każdy jedi jest taki sam - każdy komandos jest taki sam... Każdy ma taką samą ścieżkę rozwoju. Jednakże ktoś na oficjalnym forum słusznie to skomentował. I tak większość budowała takie same lub bardzo podobne template'y...
I moja rada dla tych, którzy chcą się dostać na serwer. O każdej pełnej godzinie jest robiony restart stref tutoriala... Jak jest loading (będzie przez około minutę) to czekajcie jak tylko zmieni się na online - wtedy wejdźcie i tworząc postać olejcie szczegóły... Po prostu next, next... Inaczej się nie wbijecie. Tutorial - pierwszą część też przebiegnijcie olewając dyskusje. Szybko do droida medycznego, szybka konwersjacja z nim (klikasz raz na droida), wtedy wyjęcie pistoletu z szafki, wyposażenie się w niego i zniszczenie trzech skrzynek (po prawej stronie od szafki). Rozwalić terminal przy drzwiach (strzały blasterem), otworzą się drzwi za którymi stoją han, chewie i r2d2... Nie rozmawiaj z nimi tylko biegnij po "niebieskiej nitce" do hangaru. Stań za skrzynkami obok waypointa i strzelaj do stormtrooperow - zlootuj ich i biegnij na rampę falcona. Podbiegnij najwyżej jak się da. Powinien być loading kolejnej strefy - już bezstresowej jeśli chodzi o stuck bug.
Cały myk polega na tym, aby jak najszybciej dobiec do rampy - bowiem tylko kilka osób w ciągu godziny rampę przekracza. Obowiązuje kolejka - kto pierwszy, ten lepszy. Wystarczy, że przed nami trafi się jakiś frajer z 256MB ram i już wszyscy czekają aż dupkowi się 10 minut będzie strefa ładować...
A tak na poprawę humoru:
http://media.putfile.com/SnackFlintstonesBugTC2