Xanth napisał(a):
Pocieszny napisał(a):
tak naprawde nikt nie moze byc wkurwiony , bo gra nie miala jeszcze premiry a ludzie placza ze grac nie moga
Kazdy, kto zaplacil ma prawo byc wkurwiony. Bo ten kto sie nie dostal zaplacil tyle samo co ten, kto sie dostal. Bo zaplacil za to, zeby grac przed premierą. Przeciez do cholery ten early access nie jest za darmo!
X.
Albo możesz mieć teoretycznie sytuację, że zamówiłeś preorder kolekcjonerskiej w lipcu, a zarejestrowałeś ją na koncie w grudniu - bo przecież logicznie rzecz biorąc masz czas do rozpoczęcia headstartu. Ja, aż tak dramatycznie nie mam, ale fakt faktem data wydania pieniędzy na ich produkt a zarejestrowania go na ich stronce nie jest u mnie nawet zbliżona. Zamówiłem preordera, paczka przyszła na adres domowy i sobie leżała spokojnie, aż mi przyszła chęć wklepania kodu na ich stronce.
Zgadzam się z przedmówcami - najbardziej popierdolony pomysł na headstart w historii. Wolałbym już chyba kolejki i pady serwerów (choć w TRION umiał ograniczyć jedno i drugie do minimum a wszyscy startowali jednego dnia). Zrozumiałbym gdyby promowali ludzi aktywnych w becie, którzy odwalili za nich pewną część testów, nawet zrozumiałbym nagradzanie tych którzy wydali te kilkaset złotych na CE, ale segregacja ludzi wg nawet nie momentu zakupu preordera ale daty jego rejestracji na swtor.com to już trochę kpina. Mi to generalnie zwisa ale ludzie w tym przypadku mają całkowite prawo whinować.