Zematis: idziesz do igonre, a w ogole to nie pisalem tego do ciebie skoro tak nie pisales - ale widac, ze czytajac rozumiesz tylko to co chcesz i ci wygodniej.
Sathorn: faktycznie moj blad HIPOKRYZJA, co niezmienia faktu iz nadal nie jest to OBRAZA, jezeli nie wiesz co to slowo oznacza wyjasniam:
"hipokryzja (słownik języka polskiego)
rz. ż IIa, blm ‘obłuda, dwulicowość, nieszczerość’ "
i wszystkim tym ktorzy nie wiedza i nie znaja tego slowa.
Wiec to jest jedno slowo ktore okresla Ciebie w moich oczach i nie mam zamiaru Ciebie obrazac szanowny kolego, poprostu zamiast pisac, ze jestes obludny lub nieszczeru uzylem innego slowa wyjasniajacego wszystko o ile ktos rozumie co ono ono oznacza - dzieki temu ze to teraz wyjasnilem czesc z Was zachowa je w pamieci
"czlowiek sie uczy cale zycie.."
Moze gdybym napisal cos w sylu ostatniego postu Zematisa do Ciebie mailbys prawo twierdzic, ze Cie obrazam - ale jak widzisz prowadze z Toba mimo wszystko spokojna wymaine zdan.
potem piszesz "a dwa zdania póżniej mówisz ze nasza wola przestrzegania prawa jest dla ciebie smieszna "
Nastepny przyklad potwierdzajacy to iz nie czytasz lub nadinterpretujesz moje wypowiedzi.
Wyjasniam, nie wola przestrzegania prawa jest dla mnie smieszna ale Twoja hipokryzja, i jest SMIESZNA wiec nadal Ciebie nie obrazam.
Pozdrawiam...