Gefaran napisał(a):
Enhu napisał(a):
Sama nazwa "pentium" oznacza Crap
Nie zgodze sie z kolega. Pentiumki sa co prawda sporo drozsze ale zdecydowanie mniej awaryjne, bezpieczniejsze itd. Tyle ze dla przynajmniej srednio zaawansowanej osoby w komputerowaniu faktycznie AMD jest slusznym wyborem, w sumie kaska na ulicy nie lezy
Mi się też wydaje, że do laptopa jedynie Pentium jest słusznym wyborem, jak na mój gust AMD zbyt mało siedzi w tym rynku, żeby można było porównywać te dwie marki w segmencie laptopów. Co do komputerów typu desktop, to kiedyś jedynie Intel się liczył, bo AMD i Cyrix'y były przeniesamowicie słabe :/ Wiem bo mój Pentium 200MMX bił na głowę odpowiednika firmy AMD w kompie mojego kolegii, było to widac gołym okiem w grach, a nawet po działaniu Windowsa. Układ sił zmienił dopiero tani Duron oraz przedewszystkim procek Athlon 1400mhz Thundebird, od którego właśnie zacząłem przygodę z AMD, która trwa do dzisiaj...
Ale wracając do tematu. Jaki laptop wystarczy do grania w SWG. Powtórzę dla jasności,
JAKI WYSTARCZY, a nie na jakim pójdzie w najwyższych detalach albo jaki kupił ostatnio mój tata
Bo jak narazie nic konkretnego na ten temat nie zostało tu powiedziane....