ardell napisał(a):
-bo chyba nie można przenośić postaci z jednego serera na drugi?
można ale nie za darmo, jak dopiero zaczynasz to sie nie opłaca
ardell napisał(a):
.. jak się skontaktować z polakami z tej gildi na eclipse?
- czy polski kanał czatu jest aktywny, czy moze w jakis inny sposób?
najlepiej kanał PL, ewentulanie tell/mail do Pigeon
ardell napisał(a):
- czy aby wogóle się starać o przynależność do gildi to trzeba miec jakis konkrety pozim postaci......
nie ma specjalnych wymagań
mozesz miec 1cl + rozmowa kwalifikacyjna
po której podejmowana jest decyzja czy zostaniesz przyjęty
ardell napisał(a):
- czy sa jakieś szanse że jak poproszę to któryś z bardziej zaawansowanych kolegów troszkę mi pomoże w świecie gry?
do tej pory nie bylo z tym żadnych problemów
ardell napisał(a):
- skożystam z okazji i zadam jescze pytanie odnosnie wymagań sprzetowych ...... mam komputer 2,5 ghz 1024 mb ram... radeon 9800 pro niby wszytko ok i smiga ale w SWG mam diwny problem jak tylko pojde gdzies postacia np 10 metrów albo pojazdem rusze ... to wszystko mi staje a twarde dyski dogrywają niemiłosiernie i przez chwile mam pokaz slajdów... jest ro bardzo irytujące. jest to na wszytkich ustawieniach graficznych... o dziwo jak juz stane w jednym miejscu i tekstury sie dograją to moge miec wszytko na makasa wlacznie z cieniami,antyalasingem
, maks detalami, swiatlami i wszytko ładnie chodzi....
- macie tez takie problemy czy moze mam dyski twrade i system juz tak skatowany bo dwa lata widy nie przeinstalowywalem......... ?
Miałem taką samą konfiguracje i było podobnie.
teraz jest dobrze a mam 2gb i gf4mx 440 (niestety r9800 nie działa juz) i jest dobrze ale w low-mid ustawienia grafiki,
wiec imho to wina zaśmieconego dysku i ramu.