Ogolne wrazenia: fajne, ale jakby czegos brakuje... Nie wiem, czego, ale w DAoC gralo mi sie przyjemniej (moze to kwestia, ze DAoC bylo moim pierwszym MMORPG, a teraz jestem zmanierowany
).
Gra sie sympatycznie, jest pare fajnym pomyslow, ktore wypalily, mimo, ze w becie podejrzewalismy, ze nie wypala - entertainers, player market etc.
Bugi: sa. Aczkolwiek coraz mniej, gra dziala znacznie lepiej niz po releasie. Upierdliwe jest, ze niektore sa banalne do usuniecia, a mimo to nie sa poprawiane.
Czy sie podoba: tak. Ale zastrzezenia mam, tak z glowy:
Gra jest troche za latwa, mozna dosc szybko zrobic zaawansowane kariery - i nie jest to jakies wielkie osiagniecie
Malo contentu. Niby sie chwala, ze swiat taki wielki, ale jak dla mnie, moglby byc 2x mniejszy, za to 2x bardziej zaludniony, z questami, bardziej roznorodnymi misjami etc... bo w tej chwili to gra sie w sumie bardzo powtarzalnie.
Zmiany:
W tej chwili glownie zmiany polegaja na balansowaniu klas, co jest niecu upierdliwe (nerfy) oraz usuwaniu bugow. Duze zmiany i dodatki maja sie dopiero pojawic - i zobaczymy.
Lagi: wlasciwie brak, jesli jakies mam, to z uwagi na karte graficzna. Populacja zalezy od serwera, a Eclipsie, gdzie gram, jest duzo, ale swiat jest na tyle duzy, ze ludzie raczej sobie nie przeszkadzaja.
To tyle
Muminus