Aenima napisał(a):
granie z 100+ random gejkami ktorzy poza wspolnym tagiem nad glowa nie maja ze soba nic wspolnego mija sie z celem
no tak, oto polska kultura, juz się od gejów zaczęło wyzywanie...
Nie będe obpowiadał na tę zaczepkę, mam inne rzeczy do napisania i mam nadzieję, że przeczyta je ktoś mądrzejszy.
Scorp, dobrym i pomocnym w rekrutacji ludzi pomysłem jest posiadanie włsnej strony internetowej, w naszym przypadku
http://eef.mmogspot.pl , to naprawde pozwala na wiele ciekawych uwag, zgranie się do "eventów" i po prostu tworzy wspólnotę ludzi których znasz, często z wyglądu i imienia i którzy się wspierają. Sytuacja tym lepsza, że jesteśmy wszyscy impami, więc nie ma "sporów ideologicznych i przypadkowych strzałów przy czyszczeniu broni" i obchodzenia się łukiem, gdy spotyka się gildia i kilku jest "overt". Nic ambitnego, może być tak skromna jak nasza, ale jakże użyteczna.
Mam nadzieję że wam się uda, poszukujemy od dawna reb gildii w miarę zorganizowanej i mądrej do pomocy w organizacji "eventów", szczególnie chodzi o walki z zaplanowanymi składami i udziałem sędziów... ale to pogadamy w SW, jak coś to PST do Paskudy (uwaga, czasem moją postacią gra znajoma, ale ona z grubsza też wie o co chodzi)