1) 20k xp do novice ls. Ja zrobilem na tatooine przez jeden dzien. Bilem womp raty. Niewatpliwie sa lepsze sposoby zrobienia tego pierwszego skilla (podobno na wild spawnach scykow idzie duzo szybciej) ale bylo minelo. nie chce mi sie wracac do tego
2) Pierwsze skille ktore nalezy zrobic to wszystkie novice. Wtedy bedziesz mial wystarczajaco duzo mocy (dokladnie 1000 bez robe ktore dodatkowo doklada 250 mocy i 10 regeneracji). Potem zabierz sie za skille saberka
(polecam double bladed - spin attack przydaje sie w grindowaniu). Kiedy zrobisz 4 skille double bladed zabierz sie za channel force (enhancer xxx2) ktory jest konieczny podczas grindowania (dodaje ci moc kosztem HAM-u). Nastepnie zabierz sie za ls techniques. Kiedy osiagniesz ls xx44 i enhancer xxx2 polecam healera przynajmniej 3xxx. Z tymi skillam powinienes sobie poradzic z 'ranged bh'. gorzej bedzie z bh+karata. (jedna taka malpa wczoraj mnie zdjela :/ ) Ale to juz zalezy od ciebie za ktore skille sie zabierzesz w nastepnej kolejnosci (i od template ktory zdecydowales sie grindowac).
btw mala porada co do expowania
: zabijaj quenkery za 5k lub hurton howlery (za 6.5k podajze) az do sabera 4. potem hurton stalkery a potem voritor trackery do samego konca
3) Master ls jest koniecznoscia jesli planujesz w przyszlosci kariere w FRS (od knighta xp zdobywasz za zabijanie innych jedi). Oprocz mls wedlug mnie najlepszy jest master healer (leczenie wszystkiego w jednym kliknieciu:) ) i enhancer 4xx4. taki wlasnie template wybralem. Wiecej info z poradami co do template znajdziesz na oficjalnym forum
To by bylo na tyle
btw giwera - robe nie zwieksza visibility