Postanowilem napisac poradnik dla Agenta. Jestem jeszcze noobem ale byc moze kilku osobom sie przyda. Narazie powiem tylko w co inwestowac ale z biegiem czasu bede ulepszał ten dział. Prosze o ewentualne korekty
UWAGA poradnik dla Low levels!
IP:
Abilities: Obowiazkowo agality i sense oraz troche w sta by zalozyc carb armor. Dawac w inteligence jak zablokuja sie nano skille
Body: Maxowac Body dev. a nano pool trzymac na wysokim poziomie.
Melee: Nic
Misc weapons: Nic
Ranged: Maxowac Rifle i aimed shot
Speed: Dodge -rng , Evade -clsc maxowac dopiero po 100 lvlu( ja tak robie) Ranged init. trzymac na wysokim poziomie o ile nie maxowac.
Trade & Repair: Comp lit. maxowac. Mozna dawac w psychology ale ja nie znalazlem sensownego zastosowania.
Nano & Aiding: Maxowac wszystko oprocz Time&space ale trzymac na wysokim poziomie.
Spying: Maxowac Concelatment, mozna maksowac perception (tez nie znalazlem dobrego zastosowania ale ja jestem jeszcze noobem)[albo maxsowac albo nie dawac w cale] Break&entry trzymac na srednim poziomie.
Navigation: Tylko Vehicle Air, dodawac tylko wtedy gdy nasza yalma tego potrzebuje. Mozna tez dodwac w map navig. jak chcemy sie pobawic w wyrywanie wszystkiego co mozliwe
Prosze o ewentualne poprawki oraz o konkakt z jakims high lvl agentem do pomocy
Chcialbym tez aby osoby oddajace glos pisaly dlaczego im sie nie podoba i na odwrot.