Witam wszystkich.
Od razu zaznaczę że temat pt. " AO :: Podstawowe informacje o grze" czytałem i zauważyłem że duża ilość linków jest stara i odsyła do "Error 404" toteż pomyślałem że spróbuję zdobyć świeże informacje od wyjadaczy.
Proszę o nie flamowanie.
Chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy:
1. Wiem że za podstawową wersję AO się nie płaci, na forum jednak czytałem że płaci się abonament za dodatki. Na stronie głównej gry (
www.anarchy-online.com) nic nie ma o opłatach, pisze tylko "Play for Free!".
Więc z tego co wiem płaci się abonament za dodatki a nie za podstawkę.
Ile więc ten abonament wynosi?
2. Z tego co wycztałem w temacie wymienionym powyżej to server na którym gra najwięcej polaków to RK2 Rimor, czy sytuacja obecnie wygląda tak samo?
3. Półtora roku spędziłem na RP-owaniu w WoW-ie, czy w Anarchy Online istnieją organizacje RP-ujący?
4. Jako retired WoW player mam dość cukierkowatości, starałem się oglądnąć jak najwięcej filmików dotyczących AO, nie mam jednak wątpliwości co do tego że nie sposób zobaczyć całego świata gry na YouTube czy GoogleVideo, więc pytam was weteranów AO.
Czy w AO występują jakieś (jak to mówią fan-boye WoW-a) "pastelowo"-cukierkowe tereny lub jakiś content gry?
Dziękuje za czas poświęcony na czytanie moich pytań, byłbym wdzięczny za każdą odpowiedź (byle nie flame!) na moje pytania.
Owiec