Pamietam przed SL wlasnie, na arenie panowaj jeden jedyny MA, nazywal sie Mrmuyyaggi . Byl Novice swego czasu i naprawde nikt nie byl w stanie , poza Msmarm i Dodgamen go rozwalic. Byli jego nasladowcy ale tylko marne kopie i kazdy konczyl na deskach. Mowil wlasnie ze praktyka czyni mistrza.
Wzor gracza dla mnie.
A co do mojego doctorka lvl 15.
Tak sie zlozylo ze wszyscy grali trader albo enf, i naprawde bylo mase postaci lvl 15 swego czasu na arenie, a ja siedzialem tam ogladajac co i jak przez dobre 3 miesiace, az w koncu zobaczylem ze enf vs enf to gra szczescia ( a ja na szczescie nie licze) a trader vs trader to zadko sie dzieje wiec zrolowalem Doca. Pierwsze dni byly ciezkie bo baty dostawalem srogie ale sie uczylem. Jak sie wcisnelem w ql 90 impy i wyciagnelem 2.2k AC i 1.2k hp oraz popracowalem nad NR i min dmg, sie okazalo ze po duzych drain trafiam za 50 cons. Teraz tradera zabijam mniejweicej w 3 strzale wraz z AS. Najlepszy nawet z jakim walczylem, Omni apprantice, w selbuffed duel mial 790 hp, i padl w 7 albo 8 strzale
Skonczylo sie to oskarzeniami o os buffy itd. przyszedl na arene , czekalismy 2 godziny siedzac obok siebie na wypadek OS buffow nikt z nas sie nie ruszal. Sytuacja sie powtorzyla, z tym ze mialem sztuczki dla niego, zginal predzej.
Na tradera mam dmg shield 21 ( Proj dmg), kupe buffow itd, co sprawia ze naprawde nic mi nie robi, nie wpsominajac ze z Pump Master rzadko przechodzi przez AC, co sprawia ze dostaje dmg 40, a czasami nawet 30 cons. Inna sprawa ze Doc ma self HoT'a, HP bosty, I plusy do leczenia, co sprawia ze dobrze skonfigorowany na tak niskim lvl, moge sobie dodac okolo 500 hp w 10 sekund.
Jedyna postac ktora osobiscie znam a z ktora mam ciezkie zycie to Enforcer lvl 15, Saorichan. Fakt jest taki ze impki ma jeszcze z przed 3 lat ( wtedy dalo sie zakladac ql 200), ale w ogolnym zarysie mam 50% szans. czasem mi idzie a czasem nie. Trudno mi poweidziec kto wygra, bo nigdy nie zrobilismy full duel.
Jedna prawda w tej grze goroje, Praktyka czyni mistrza!
Aktualnie ciezko pracuje nad Soldem lvl 106. Ma juz 2 latka i sie zestarzal a kolejne expaki doprowadzily sodlierow do ruiny, staram sie wyciagnac staty na MAX, ale wiem ze chocby niewiem co z nim zrobil to bedzie kicha. Aktualne staty i tak wielu wprawiaja w zdziwienie, ale czas soldierow sie skonczyl na dobre. 6700hp , 1160 dodge range, 1060 evcc , nic nie daje przeciwko GA, albo Doc,, nawet Enf moze mnie przytankowac , 7k alpha dmg ktore robie nie starcza czasem na nic. Czas chyba zmienic profesje ... szkoda tylko bylo czasu na combined armor i 1k token board i te cale implantowanie itd.. moglem go porzucic jak FC znerfowalo burst i FA.
_________________ RK2:
Adguar (200 Adv )
Medguar (207 sol)
Najslodsza (114 engi)
Miazga ( 106, rookie sol)
Missmartial ( 32 , freshman MA)
Phionea ( 15 , rookie Doc)
Pomidor ( 9, rookie sol )
Patroller, Shha, Beatka, Zielony .. i tona innych postaci
|