Agat napisał(a):
Fakt. Ta gra ni chuja WoW nie przypomina. To trzeba myslec, a nie farmic.
Ah moja przemila Agato, trafilas z tym oskarzeniem jak kulą w płot. Po pierwsze ja grałem w AO od bety 2, przez 3 lata dzien w dzien (no moze male przerwy mialem
) znam ta gre jak wlasna kieszen - nie wspominajac ze jako jedyny w Polsce, a możliwe i prawdopodobnie że na swiecie - znam recepte na
Sureshot Glasses, oraz że byłem a może i dalej jestem jedynym polakiem ktory był ARKiem i nie wmowisz mi że Interfejs jest tak elastyczny jak w WoW. Brak porównania - niestety. Poza tym grafika sie tam zestarzala, rownież - niestety. I to i tylko to miałem na myśli. A zarzut ze tam nie trzeba farmic pominę milczeniem. Co do myślenia, to nie jest argument, bo każda gra powinna być wymagająca ale znowu - niestety - gry takie nie są aby trafić do jak najszerszego grona odbiorców.
Kończąc, AO to gra świetna, być może najlepszy MMORPG jaki grałem, na pewno z najlepszym community jakie spotkałem w życiu - ale gra jest stara i nikt, ani ja ani ty tego nie zmienimy. A developerzy WoWa to moim zdaniem geniusze - i też tego nie zmienisz (zauważ ze mowie o developerach a nie o grze
).