Bodziu napisał(a):
Powiem krotko przezywam nowa mlodosc w FF11. Kupa fajnych rzeczy do robienia
Dzis zakupilem Seekers of Adoulin. Trust sa super nie trzeba juz wolac ludzi do pomocy, ostanio na Genkai 10 robilem to solo LOL - BCMN
Jak wrzucilem w grafice wsio na maxa to nawet calkiem niezle to wyglada i nie razi
Sterowanie jest troche "kwadratowe" po przejsciu z FF14. Czekam na dodatek FF14, z reszta juz kupiony ale nie wierzylem ze FF11 mnie tak wciagnie, szkoda ze nie ma nikogo z kim mozna by pograc, a jest sporo kontentu
Zaczalem grac Dancerem jak frajda LOL Wlasnie robie questa na Eviscerate
Ja się za to zastanawiam, czy nie pograć znowu w FFXIV (znowu to trochę złe słowo, bo jestem w MSQ zaraz po Ifricie i mam jakiś śmiesznie mały poziom). Oglądam cały czas różne promocyjne filmiki i opisy updateów i wygląda i brzmi to całkiem zacnie. Chciałbym chociaż może zrobić MSQ, ponieważ słyszałem, że całkiem niezła fabuła. Tylko problem z przejściem z FFXI na FFXIV jest właśnie taki, że w FFXI można teraz 80% zrobić solo, a mając 3 konta to nawet 95%, więc nie wiem, czy miałbym czas cokolwiek zdziałać w FFXIV, chyba że jak rozumiem grałbym tankiem, to wtedy łatwo o party.
W razie czego Bodziu, miałbyś ochotę na wymienną pomoc? Ja Ci pomogę w XI, a Ty mi w XIV jeśli się zdecyduję tam trochę pograć?
Ja bym potrzebował głównie chyba w XIV wiedzy co robić, żeby nie tracić czasu i może nie rushować do przodu na chama, ale żeby utrzymać jakiś w miarę rozsądny progres