To ja dodam jedna cenna uwage, jako ze drugi raz mi sie przytrafilo niemozliwosc uzycia teleportu na nastepne pietro.
Problem jest taki, ze jak Straye zaczna atakowac to ekranik pokazujacy opcje wybory tele: yes/no pojawia sie na doslownie sekunde, tak tez nie ma mozliwosci wybrania opcji yes

( dwa razy tak mialem, widocznie Straye mnie bardzo lubia

( Za pierwszym razem Xav podpowiadal aby nie walczyc z nimi tylko wchodzic do tele, tak wlasnie robilem za drugim razem i lipa

((
Prawda jest taka, jak kogos atakuja Straye to ma male szanse na uzycie tele, kazdy cios wylacza ekran wyboru :/ No mnie dopadlo 4 naraz wiec nawet z moim petem i Utsusemi nie mialem sznas

(
I jeszcze jedno do strategii z MR, moj pet spokojnie moze atakowac MR bez zdobywania jakiegokolwiek aggro ze strony Straysow a ja moge przylaczyc sie do walki ze Strayami, w odpowiedniej odleglosci RNG spokojnie moze nawalac. Kiedy ilosc HP MR jest ponizej 30% mozna pullowac po kolei Straye celem ich wyeliminowania co umozliwi latwe wejscie w tele. Jeden Stray praktycznie nikomu nic nie zrobi.
No i takie mobki jak Seether uzywaja (przy 30% ilosci swojego HP) specjala cos na podobienstwo Utsusemi z tym ze maja ponad 15 cieni na raz

) he he !! ale mimo to da sie je popkonac

)