Scorpio napisał(a):
...
Grupa lv 40 : [ Aqueducts, 2-5 i Diablos ]
1. P. Tank => Stokrotka lv 40 NIN/WAR
2. S. Tank => Huckster lv 40 NIN/WAR lub/i Pitia lv 40 SMN/WHM
3. Support => Ancover lv 40 WHM/BLM lub RDM/WHM
4. Support => Edwinpl lv 40 SMN/WHM
5. D. Dealer => Galenros lv 40 DRK/NIN lub DRK/ WAR
6. D. Dealer => Opiekun lv 40 RNG/NIN lub MNK/WAR
Prosze potwierdzić gotowość do rozpoczęcia przygody w tym zespole.
...
Z tego składu wypadł EdwinPL na jego miesjce wszedł Xetegea, na miejsce Galenrosa wszedł Lesio.
Lesio dał ciałą bo wszedł w skład grupy która miała robić CoP-y do 40 lv włacznie co najmniej, byc może i lv 50. Wszedł do grupy ale imo nieuczciwie ponieważ ja nie wiedziałem że po Promyvions się wycofa, nawet z nim rozmawiałem o tym i mówił ok. O problemie z łaczem dowiedziałem się 2 dni przed jego odajściem. Troche to nie uczciwe.
Dalesze miejse miały być robione w takim składzie :
1. Ancover
2. Opiekun
3. Stokrotka
4. Xetegea
5. Zjawcia
6. Pitia.
Galenros nie ma żadej profesji przydatnej na niektóre z walk w CoP. Na moją prosbę o podlevelowanie war na 40 powiedziałzę nie ma sprzetu ani kasy, jak spytałem ile mu brakuje nic nie powiedział, tym samym wypada z grupy.
Może iśc na minotaura, ale jakoś nie widze go na BCNM lv 40 który końcy chapter 2. Drk ma gówniany Def, bardzo gówniany, nie nadaje sie na kitera i na tanka. adaje się wyłacznie na DD, a DD jest potrzebny dopiero od lv 50.
Zresztą jak mam wybierać RNG v DRK wybieram RNG, przynajmniej maja cieniei 2 - h który robi jakiś sensowny dmg.
W planie i w rozmowach było jasno powiedziane że lvlujemy razem.
Zanimy byśmy dobili do walk lv 50 spokojnie w tej grupie mozna by było zrobić lv 50, wliczajc Zjawci ninja o ile będzie go ciagnąc i nie dopadnie jej fatum Polskich ninja.
Koniec kropa.
JA SIE DEFINITYWNIE WYCOFUJE Z COP STATRIC II.
Bez wzgledu ile was dotad kosztowała zabawa w CoP mnie kosztowała 2-3 x tyle. Nie po to czekałem na grupe 2 miesiące rezygnując z propozycji robienia CoP żeby teraz się rozlazło wszystko. A skoro ludzie z CoP static II nie maja poczucia lojalnosci wzgledem grupy, i szacunku dla cudzego czasu, ja sie wycofuje.