Bodziu napisał(a):
Rha - wydaje mi sie to malo sprawiedliwe, aby te drogie rzeczy byly dzielone na wszystkich z orbem, po prostu ja bym w takim BCNMie nie uczestniczyl, bo i po co dla 20 - 40k ??? toc to w 2 godzinki mozna sfarmowac a taki wypad na 6xBCNM to minimum 4godzinki
Monkey Bussiness ! IMHO
Bodziu nie wszystko sie robi w grze dla kasy.
Seale to pewien bonus do expa na ktorym sie przeciez nie zarabia zbytnio. Mozna zalozyc ze osoby expujace podobna ilosc czasu dostaja podobna ilosc seali. Przy odrobinie szczescia mozna te seale zamienic na calkiem przyzwoita kase. Jedni chodza tylko wtedy jak uzbieraja na orba, inni wpychaja sie na sepa i to nie chodzi o jaka zazdrosc tylko o sprawiedliwosc. Uzbierasz seale - masz wstep na BCNM.
Drac chodzil pare razy bez orba, ale do niego nie mam pretencji, bo byl prekursorem na kilku BCNMach i dzieki niemu znalismy taktyke. Cos za cos ze tak powiem.
Bardziej mi pasuje propozycja Rhaegala.
Wejscie na BCNM bez seala mozna potraktowac jako pomoc, ale wtedy nie ma sie udzialu w splicie glownej nagrody (o ile wypadnie), ale zeby nie chodzic tak zupelnie za friko, ktos bez orba dostaje troche kasy z podzialu innych dropow, raz to jest 20-40k, innym razem 100-200k. IMO uczciwy uklad.