egoist napisał(a):
hehe nie nie. Sozu sobie poczeka na swoja kolej. mysle ze Canto przystanie na moja propozycje i pojdziemy we dwojke w takiej kolejnosci:D
1. harpin
2. lipingi
3. charm
ze zwyklymi graczamin sie fajnie rywalizuje na kamp spotach. chinczycy tylko wkurzaja. a chinczykow tam nie bezie. juz sie ciesze:D:D:D:D:D:D
Edit: Jak ja sie ciesze ze niedawno spinke sprzedalem hehe
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
BOSKO!!!!!!! C U D O W N I E ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobaczymy jak mi znerfuja RNG... mzoe ich nei znienawidze
Spinka rare/ex wiele zmienia.... po updejcie lece kampic emperora OD RAZU BEZ PYTAN! Moze zaoszczedze milion gil
Lipingi bym dal na 3 miejsce
I oczywiscie moj kochany czarmik na drugim.
Z tym, ze problem w tym, ze taki czarm u nas na serwerze to sie raczej nei sprzedaje, ludzie glownie kampia go bo go chca. Tak mi sie wydaje przynajmniej, mozna spojzec na AH np.
Dobrze, ze kotes dalej bedzie mozna kampic bo to dobra kasa
Wiec Lesiu wiesz.... :> Po updejcie {Jumping to new area} {Valkurm Dunes}
Edit:
Ale zaraz..... zaraz zaraz..... teraz cena spinki skoczy gdzies o banke.... w ogole wszystkie ceny podskocza.... trza szybko spinke kupic moze da sie zarobic. Jakis czas ludzie nie beda wiedzieli co dropuje, a jesli beda high lvl moby albo cus.... trza kupic spinke... Kupic spinke i skampic rare/ex.... to by bylo dobre... no chyba, ze spinka zrobi sie rare/ex... ah... pomyslimy
najpierw kampic potem myslec
Z tego co napisali to faktycznie wynika, ze NMy teraz beda dropowaly rare/ex o tych samych atrybutach, wiec .... ..... AWESOME!