Erelen ok. Skoro uważasz, że naginam Twe słowa do mojej "teorii", to proszę.
Cytat z forum Krypty FF:
by Erelen:
" Krzysiek wiem n Nigdy nie proszę o PL nawet na wyższych levelach n Ale trochę osób mnie powkurzało, obiecając złote góry na Ramuhu (nie zaprzeczaj, że tak nie było n), że postanowiłem się podrażnić n O PL prosiłem tylko po to, by im udowodnić, by nie prawili farmazonów następnym razem. Pozostaję przy Fairy, które poprostu polubiłem, ale co zrobić, jak niektóre osoby obiecały mi 30 leveli w tydzień n Krzysiek gdybym ci teraz obiecał, że w tydzień dzięki PL-erom zrobisz level 50, i gadał ci o tym codziennie, to nie zalogowałbyś się aby to sprawdzić?"
"Tak, nie chcieli mi pożyczyć 20 gili XD Co też było raczej po to by udowodnić, że te złote góry, które obiecali to bajki dla małych dzieci n (choć cholera mogliby pożyczyć, 20 gili to nie majątek, a tak bym kryształy na aukcję wystawił n). To tyle, nie jest to atak na serwer, ls czy kogokolwiek, a na bajki jakie niektóre osoby opowiadały (a było ich sporo n )"
Proszę. Nie będzie musiał nikt tego wykopywac na Krypcie. Koniec tematu jak dla mnie. Nie chcę niczego wywoływać, udowadniam jedynie, ze oceniłeś serwer po 2óch godzinach. Ja na Fairy grałam 2 tygodnie bodajże.
Kończąc prywatne "dyskusje" i wracając do wątku:
Nie wywołujcie tutaj wojny WoW kontra FFXI. Każda gra ma swe plusy i minusy. Dla różnych graczy bedą one różne. Zreszta na forum FFXI raczej by FFXI wygrało, nie?