Mam duza prosbe:
Maxi, Ator, Lesiu, Palis - napewno przegladacie forum, Bart zaglada rzadziej ale tez (ma nawet post
)
Chlopaki bardzo prosze podajcie co z wami i jak sie dzieje, zaczeliscie studia, macie rozne plany, widujemy sie sporadycznie, jak jestesmy to lvl-ujemy, badz jestesmy w jakichs akcjach.
Ja jestem i moge byc praktycznie co dnia o 19.oo jak rowniez mozna sprobowac (jak ma sie moznosc) przed poludniem, zastanowcie sie nad poniedzialkiem, wtorkiem, czwartkiem, piatkiem, badz moze wyjdzie jakas sobota i niedziela (nie zawsze mysle Lesiu bedzie mial uczelnie), mamy do zrobienia smoka, Sacrarium, dla Barta --> katane i chyba AF, ENM-ki 30/40/50 ???
Okreslenie jednego dnia - srody chyba jest zlym pomyslem, wystarczy, ze jednego z nas nie ma i po tygodniu.
Co do srody, tez jest bardzo ciezko, LS potrzebuje mnie i Lesia na Sky, a ja chce kontynuowac rowniez CoP, co da nam szanse zrobic cap 60lvl i motywacje do dalszego expowania.
A maintance zabralo nam dzis czwartek :/
Prosze podejdzcie ze zrozumieniem i logicznie, moze jak narazie nie ma co sie umawiac, a expic? lapac kazda chwile, gdy jestesmy wszyscy i leciec na ENM-ki???
bo wiem, ze do listopada nie ma co marzyc o stalych planach na studiach, jak rownierz wiem, ze RL jest w tej chwili ciekawszy i niesie nie tylko uczelnie+zajecia, a tez kumpli, kolezanki, piwko, spotkania towarzyskie
co jest zupelnie normalne
czyli podumajcie
i odpowiedzcie