Comodo napisał(a):
Lothlorien napisał(a):
A ja takich to bym zywcem szydełkiem wypatroszyłam, jak Ty, autorze tego tekstu. Czy to Ci starczy z odpowiedź? Nie?.
To masz.
Nie ma kur** darmowego FFXI NIGDZIE. Ponoć jest darmowy ruski serwer, ale tam się ponoć wysyła maila przy KAŻDEJ zmianie lokacji, co by normalnie prowadziło do pochlastania się normalnego uzytkownika.
ZARÓB. KUP. ZAPŁAĆ ABONAMENT.
A weź już przestań kobieto, bo w kóło ta sama gadka z Twojej strony. Wogóle nie grasz, a na forum się wypowiadasz zwykle jak jest okazja objechania kogoś obcego. Idź sobie oko wypatrosz szydełkiem, albo mały palec. Widać totalny brak kultury w Twoich wypowiedziach. Żeby rzucać "k00r\/ami" w obcych ludzi, to już totalne dno prymitywizmu. Masz świetnego awatara, taka zołza.
Nie gram, nie dlatego że nie chcę. Nie gram, bo mi na to nie pozwala obecny tryb życia. Jadę, bo taka już jestem. Strasznie mnie denerwuja ludzie, którzy by wszystko chcieli za darmo, na lewo, ukraść. Mam taki styl, że za coś takiego jadę. Podoba Ci się to, czy nie - nie moja sprawa. Nie rzucam w niego, a jedynie podkreslam swój nastrój do owego pytania. Tyle.
PS: Owulacja, haha. Mocno smieszne. Grunt, to facet wypowiadający się na te tematy.