moim skromnym zdaniem Sky CC moze miec racje bytu tylko i wylacznie w jednym przypadku, mianowicie : przestac zazdroscic, nienawidziec sie i chciec poprostu miec Fun, powalczyc z czyms silniejszym, ambitniejszym
dopuki bedizemy myslec w kategoriach - nie ide, bo on/ona to dostanie - nie bedzie Sky runow
ja chodze z przyjemnoscia na CC Eventy w srody i nadal bede chodzic dopuki sa
massa ciekawych doswiadczen, wesole pogawedki w przerwach, przyjazna atmosfera - to cenie nade wszystko
a przy okazji pare osob moga otrzymac item dla nich istotny, czasem wpadnie pare gil
tez milo
jesliby my wzielismy sie za Sky - nie mieli by zbyt wielkich szans zadni GS, a nie inni HNMLSy
tak na serio - jestesmy juz na tyle doroslym LSem i na tyle wolnym: mamy DP, odpowiednie joby, sami decydujemy wlasnym czasem - a oto wlasnie chodzi! czy idziemy na HNMLS domnimany? czy exp? czy do Sky?
tak sie sklada, Polacy chetni sa do ambitnego obcowania z innymi niz we wlasnym gronie, tam mozna stworzyc Fame, imidz, opinie - u siebie, zas wpada sie albo w rywalizacje albo w nienawisc i zazdrosc. Czemu tak jest? nie wiem
nie szukam HNMLSow, nie interesuje mnie zabawa z innymi, dobrze mi sie bawi z naszymi, chociaz nieraz odczuwam, ze stosunki m/zy ludzmi niejako plesniewieja, jak mushroomy w misce.
powracajac do tematu opieramsie o jedno: dobre checi i wzajemny szacunek - a Sky czy See bedzie dawac nam wielki fun i dobe dropy.
Sai powinien przwrocic tabeleke, ustalic ponownie zasady, punktacje i tp. - przeglosowac chec runow i mozemy ruszac
jesli sie zglosi na twardzo 18 osob na LVL 75 i z 5 na 70+ = mozemy zaczac Sky runy na powaznie uwzgledniac w naszym kalendarzu.