Slayerek napisał(a):
nie wiem czy coś nie tak z tankiem NIN w party czy ze mną
Jeśli miałeś 36 lvl to wnioskuję, że NIN był na 34-39lvl, a na takich levelach trudno budować hate NINowi, gdyż nie może korzystać z Ninjutsu typu Ni (w szczególności Hojo i Kurayami), czyli tych szybko castujących się, a rzucanie Ninjutsu Ichi trwa niestety wieki i generalnie rzucenie więcej niż dwa razy Jubaku w czasie jednej walki graniczy z cudem. Podstawą na tym levelu dla NINa jest jedzonko i pelerynki na enmity+ i adekwatny do levelu ekwipunek, aby czasem też mobka trafić a nie missować ciągle. W sumie problem gubienia hate znika gdy w party jest THF i robi na tanku Trick Atack.
Slayerek napisał(a):
ale jak tak mają wyglądać walki to ja dziękuję za karierę TaruSamurajaTanka z -6 enmity które najwyraźniej nie działają u mnie
Jak dojdziesz do 60lvl to bierzesz THF do suba i problem znika bo SAM może praktycznie non-stop robić SATA+WS na tanku, jedynie musi czekać na recast tych ability...
Slayerek napisał(a):
inni też kradli hate, magowie, drk ale ja miałem -6 enmity a oni pewnie 0
Trudno trzymać hate mając SAM w party i normalne jest, że się je czasem straci, jednak jeśli tank nie potrafi go odzyskać to jużjest coś nie tak...