Ja mogę grać w godzinach 18-23, weekendy zwykle od ok poludnia do wieczorka i nocki.
Na podstawie dotychczasowych danych mozna by przyjąć wstępnie założenie iż najbardziej optymalnymi godzinami sa :
Poniedziałek : 18-23
Wtorek: 18-23
Sroda: 18-23
Czwartek: 18-23
Piątek : 18 -23
Sobota: od 11 do 22
Niedziela: od 11 do 22
Terminy pasują 2 z 6 osob wstepnej grupy, czyli :
Stokrotka i Pan_Pritula ...
niepasują niestety Irrre ... czyli 1/6
Stąd też moja propozycja, wziaść do grupy Pudziana w zamian za Irre żeby nie komplikować życia sobie i jemu.
Chyba że terminarz Iree jest tymczasowy i zmieni się niebawem na inne godziny aktywnosci online ...
Chętnie bym się dowiedział jak wygląda sprawa z terminami dla Naifa, Katsukuna i Tomali ... bo od tego zależy jak się uleży
Prośba do ludzi z grupy - Zaglądajcie na to forum do tego topika.
Chciał bym abyśmy umawiali się włanie w tym topiku na expo.
Kolejna sprawa, trzymajcie stuff na low job tak aby w miare punktualnie zaczynać expo, jesli bedziemy sie umawiac o 18, to tak aby o 18:15 być na spocie i expić, bo jesli będziemy mogli expić 18-20 .. i ze wzgledu na organizację stracimy 45 min na przygotowanie, tellowanie itd to grzanie na expo mija się z celem - zostaje nam raptem ze 40 min gry... dlatego o wypadkach kiedy nie mozecie byc online piszcie tu, spoznienia, itd ... tak aby to jakos sprawnie udalo sie rozwiazac i bez niepotrzebnych kwasów.
Pudzian załuż sobie powiadomienia by e-mail do tego topika i będziesz wiedział czy zaglądać na forum czy nie.