Irrie nasza reakcja mogła być tylko jedna. Zachowałeś się jak gówniarz nie dając nam znać, a potem nie logując się. Sprowadziłem do pomocy kilku BLMów i Ouryu to była parodia. Umawialiśmy się na konkretny termin - my też mamy pracę, osoby pomagające także. Do tego miliony eventów w grze. Skoro przyszli pomóc to trzeba to uszanować, a Ty to olałeś.
Ja Ci powiedziałem, że masz sam poprosić innych BLMów o pomoc dla Ciebie, a wtedy ja też pójdę, ale sam nie będę nic dla Ciebie załatwiać.
Widać dorabiasz sobie ideologię i robisz z siebie strasznego męczennika, a tam sprawa była uber prosta.
Do tego dodaj sobie swoją ówczesną postawę... "ta gra ssie", "gdzie ja mam się schować? w krzakach?", swoje emo w trakcie runów. Wszyscy mieli tego dość. Miałeś ponad tydzień na dogonienie nas - każda przydatna osoba ze statica by pomogła. Jednak nie kiwnąłeś nawet palcem. Twoje słynne emostany były przedmiotem wspominek gdy kończyliśmy CoP'a
Wyobrażałeś sobie, że każdy ma jeszcze raz poświęcać dla Ciebie X godzin na dojście na spot? Decyzja została podjęta przez ogół - idziemy do przodu.
Znajdź teraz ludzi co mają equip na cap40 (?) i sklepią Ci Ouryu albo POPROŚ (bo na pewno nic Ci się z góry za piękne oczy nie należy) polskich BLMów. My możemy to zrobić nawet bez jakiegoś specjalnego equipa. Są jeszcze osoby, które utknęły na jakiś innych misjach. No i w końcu 6-4. Tam zawsze i chętnie
O ile ludzie wykosztują się na CCB i medsy.
To jest powód do dramy:
http://www.ffxiah.com/item.php?id=685&sid=4
Co za impotenci umysłowi tak zaniżają ceny... z 400k do 250k przez okres świąteczny...