Targaryen napisał(a):
Nie wiem po co komu kura w przeszłości skoro i tak nie można kopać a teleportami można się dostać wszędzie szybciej. Myślałem, że SE będzie mądre i odciąży trochę strefy gdzie można kopać- ostatnie co dodali to 2 w ToAU które wcale nie okazały sie konkurencyjne w stosunku do pustyni czy jungli, no ale widać lepiej jest jak teraz gdzie kopacze muszą kampować strefy żeby coś sensownego z nich wyciągnąć.
Pomysł z BS/KS jest śmieszny, lepiej by zrobili jakby eNPeC wymieniał składowane u niego BS/KS na jakieś naprawdę fajne rzeczy. Ot choćby Kraken Club za 1000 BSów czy jakiś Abj, balansu w grze by to nie zepsuło...
W sumie tylko więcej bonusów dla mojego haste slave'a z tego update mi się podoba, update tuz tuż a na razie nie podali żadnych rewelacji tylko jakieś naszyjniki i inne bzdety (poza pierwszym infem o nyzul relicach).
1000 bs za krakena? biorac pod uwage ze luzem wyciagam 60/tydzien to wychodzi 17 tygodni czyli 4 miechy 4 miechy po 2 godziny farmowania hmmm 40M/4 wychodzi ze farmujac seale 2h dziennie zarabialbym na tym 10 milionow miesiecznie. troche by jednak zburzylo Rhae
musialoby kosztowac kolo 2500 BSow, ale rare/ex itemy bardzo chetnie np rare/ex kraken za 1000 juz bylby ok albo currency za bsy
ja bym wymienial nawet jakby bylo 1 za 1.