mrynar napisał(a):
- walki w przeszlości (w ostatnim dodatku), caly swiat Vanadiel jest zamieniony w pole walki, non-stop gdzies sie walczy z atakami mobow, ktore zajmuja nawet glowne miasta (cos ala WAR ale PvE)
zobaczyłbym to chętnie, nawet zakupiłem najnowszy dodatek jakiś czas temu z myślą dokończenia mojego imba bst (btw to jest hardcore levelowanie, reszta to sranie po krzakach), powoli ale myślę że i tak szybciej niż zwykły job zrobiłbym go na 75 kiedyś, bo mając koło 3h dziennie na grę więcej bym czekał na pt niż grał (pisaliście że po tym dodatku niby szybciej się expi zwykłe joby wiec mogę się mylić)
Bst naprawde grało sie zajebiście (zanim się nauczyłem było sporo wipów) a ulubiona zabawa jak już niechciało mi sie expić to podkradanie mobow GSom (śmieszne to było chyba tylko dla mnie bo po paru takich akcjach opuszczali zone)
Jak wygląda sprawa z windowerem? Pamiętam że do bst robiłem starsznie długie ze zmniana sprzeta pod charm i innymi cudawiankami ale dało się je odpalić tylko w znienawidzonym przez niektórych windowerze który także pozwalał na okienka (swoja droga to naprawdę poracha żeby "legalnie" niedało się przeskoczyć na firefoxa)
CC już padło całkowicie czy może jeszcze ktoś tam siedzi? Pamiętam że były jakieś kłótnie/problemy, jeśli niema już CC to czy są jakieś polskie LSy podobne do crazy kur czy raczej same nastawione na ostre zabijanie hnmów od rana do wieczora?
Narazie dodatek jeszcze w foli leży na półce, może kiedyś wrócę bo finala daże sporym sentymentem (w końcu mój pierwszy mmorpg) zwłaszcza że neta mam już zajebistego a nie tą lol radiówke (20 dc na dynamisie - bezcenne).