tczewiak napisał(a):
Vejitta napisał(a):
Tczewiak >>> Jesli ktos woli stanie 3h w DA, albo 7h w Caedavra Mire od bicia triggerowanych mobow to cos z nim jest nie tak
Proponuje Ci najpierw, jak np Cold posterczec pare godzin na Tiamacie, a potem mowic jakie to elo-zajebiste, hehe
. Wpadanie w srodku walki, albo jak cos popnie to tylko formalnosc i jasna strona HNMow
Tak wolę robić coś efektywnie niż użerać się z brakiem medsów, uwagi i wykonywania poleceń.
Efektywne stanie i patrzenie sie na pusty ekran ftw! Nie sadzilem ze to dla Ciebie efektywne (w zasadzie nie sadzilem ze to jest efektywne dla kogokolwiek
mea culpa)
Na przyszlosc - jak porownuje eventy to odnos sie do eventow a nie noobostwa. To chyba dosc oczywiste ze nie o poziomie noobostwa gadamy.
tczewiak napisał(a):
Cytuj:
Dla mnie kwestia Atora, jest conajmniej kontrowersyjna.
A myślisz, że mi się to podoba?
Na podstawie czego stwierdziles ze to do Ciebie adresowane? oO
tczewiak napisał(a):
Cytuj:
Pamietam jak nie tak dawno grupa assaultowa Gala i Mystile totalnie olala DI, kiedy naprawde byl nam potrzebny dmg. Poza whinem Eno i jakims tam warningiem
Nic nie wiem o tym, abyśmy dostali jakiegokolwiek warninga. Ale termin naszych azultów Enoikosowi jest znany. Ato po prostu nikogo nie poinformował i zdjął perłę.
Oczywiscie ze nie wiesz. W koncu tak wlasnie napisalem. Warning to pic na wode
tczewiak napisał(a):
Wolałbym jednak robić ZNM w składzie Pixies niż z bandą wokoło Ichigo (mnóstwo gnojostwa z exDK). Sam Ichigo jest spoko - za to sporo membersów, którzy chodzą afk w środku walki - już nie.
IMO powinien wywierać nacisk by ZNM robić wspólnie, a nie łazić z jakąś zewnętrzną bandą. Ja póki co jestem zbyt nowy aby mieć cokolwiek do gadania w Pixies...
Ja tez bym wolal. Ale Pixies nie wykazuje zainteresowania tym tematem. A ja wole cos robic z noobkami niz nie robic nic. Jakbym nie chcial robic nic z noobkami to bym zapewne w ta gre w ogole nie gral
Ale nieofftopujmy