iniside napisał(a):
...
Jak czytam twoj post to naprawde zastanawiam sie nad jego sensem i ogolniem poziomem, bo nazywaja sprawe dosadnie pierdolisz głupoty
.
masz prawo tak myśleć i pisać ale to przecież nie moja wina że prawdopodobnie nie rozumiesz moich metafor, pewnych szczególnych skojarzeń, nie jesteś przyzwyczajony do wyciągania trafnych i obiektywnych wniosków, nie znasz się na moich wyrafinowanych żartach i nie potrafisz oddzielić tego co w moich postach jest złośliwością, co żartem a co na serio napisałem
"Po to jest real żeby pokazywać swoją naturę ... "
ja to napisałem też w kontekście np. pomagania starszym podczas wysiadania z autobusu, ustępowania rowerzystom miejsca na ścieżkach rowerowych podczas romantycznych spacerów z kimśtam, pomagania w hospicjum dzieciom którzy się wykruszają z dnia na dzień itd. itd. itd., bycie twardzielem to nie tylko np. bicie po mordzie kibiców w sobotę i usprawiedliwianie tego swoją naturą
miło się czyta posty ludzi którzy nigdy nie odważyli się grać w ffxi , szkoda że większość z nich nie rozumie do dzisiaj że sporo graczy ffxi
gra i grała w inne mmorpg'i i mają czasami lepsze porównanie między tymi grami niż reszta, jak ktoś w to nie wierzy zapraszam do kupna ffxi i pogranie z pół roku w takim samym stopniu zaangażowania jak w inne mmorpg'i
najbardziej mnie zastanawia dlaczego armia zapalonych na max graczy ślini się na samą myśl nowego mmorpg'a i czeka z utęsknieniem na jakieś nowe "dziadostwo" a nie chce i nie ma zamiaru nawet spróbować pograć w ffxi, pisanie że się nie podobają mangowe głowy w ffxi jest zawsze jakimś usprawiedliwieniem, na poziomie 5 latka ze stażem w mmorpg 2 lat