egoist napisał(a):
Targaryen napisał(a):
Ator a jak policzycie np set 75 apademak horns jak załatwię wszystkie triggery a będę was potrzebował na khim t2/apademak?
/t ingame nie widze problemu np ze zabijemy ci 20 Khim np a pozniej 20 Dragua(ktorej nie lubie solowac) jakby ci taki uklad pasil to why not. szkoda ze popsety na t2 khim teraz chyba sa drogie. jak blu body robilismy dla Cataclysma to calosc chyba 15k kosztowala lol.(nie musi byc 20 naraz ofc;p randomowal liczbe dalem)
Vere + Kannagi DD to ekspresem by poszlo a mam nawet 3 KI na Khim t3;p
pamietam ze ten gosc z BG co ma 4 emp mowil ze 7min srednio bil khi 3box to smiem twierdzic ze jakby sie swc z emp bow podlaczyla dalobyrade to zergnac z fanatikiem pewnie nawet. Dragua to inna sprawa bo popnac latwo ale solo dd na MNK to dobre 15min+ boksowania
Nom tylko jakbyscie nie zabili w czasie fanatica to by bylo po was , chyba ze na jednej postaci bys zergowal a na innej stunowal spelle.
Ona ma naprawde posrane TP moves i lvluje jesli na siebie pusci lub ktos w nia walnie z thunder dmg.
Trigger z Sisy kosztuje chyba ze 150k. Ja ten trigger i King tiger hide farmuje tylko z chestow bo z moba to chuja leci.
Azdaje to ja pewnie zbrewuje THF z 10 razy po 3 Azdaje to powinno dac mam nadzieje z 45 hornow (pewnie to zrobie w 1 dzien) i w drugi dzien albo normalnie 25 hornow albo znowu brew bo mi sie nie chce z nia bawic
VNMy robimy wszedzie ale ogolnie najlepiej w altapa i ule i my srednio robimy z 3 dziennie i to wychodzi z 4 soule to jak ja mam 23 soule to nam to zajmie jeszcze z 15 dni (chociaz pewnie sie sprezymy i wyrobimy moze w 10)