Witam wszystkich , już od dawna rajcuje mnie FFXI jednak zawsze odpychał mnie miesięczny abonament dlatego też grałem w darmowe gry mmo [ no tak ale kogo to interesuje
]
Przejdę jednak do sedna sprawy i zadam kilka istotnych pytań.
1. Widziałem gdzieś na jakiejś stronie iż gra posiada 3 dodatki
Na allegro zobaczyłem
http://www.allegro.pl/item222166004_fin ... w_24h.html
Czy po zakupie takiego produktu nie bede w jakis sposób ograniczony w grze ? Czy trzeci dodatek bedzie sie sciagal jako patch czy tez trzeba go zakupic ? Czy ten produkt upowaznia mnie do grania bezproblemowego ?
2. Jak to wyglada z platnosciami , kupuje produkt i w nim mam 30 dni darmowego grania , nie placac abonamentu , jednak po tych dniach musze zaplacic za kolejny miesiac , czytalem iz placi sie za 1 postac ok. 13 dolarow i za kazda kolejna po 1 dolarze. , abonament jest zalezny od kursu , czyli .... czy placi sie tylko za postacie ? czy tez za samo uzytkownie w grze , bo jesli za same postaci sie placi i majac jedna postac w grze to abonament wychodzi okolo 35 zl przy obecnym kursie dolara , czyz nie tak ?
3. Co jesli nie oplace jednego miesiaca abonamentu , czy konto jest jakos zamrozone ? czy tez przepada wszystko co na nim mialem i musze oplacic / zakupic nowe ? jak to wyglada ?
4. Czy duzo wmiare gra polakow ? gildie ? community pl ? Czytalem rowniez ze niezbedne tutaj jest party , czy trudno o takie ?
5.Czy w tej grze jest PvP ? Nie wiem jakies castle siegie , cokolwiek co tyczy sie rozgrywki między graczami ?
6. Czy gra ma jakis wątek fabularny jak to w finalach bywa czy raczej tyczy się jak to w mmorpgach bywa rozwiń swoją postać poprzez maksymalny grind.
7. Jak wygląda ze stabilnością serwera , lagi są ? disconnecty ? mam łącze chello 3mbit / 384kbs , raczej powinno być ok , prawda ?
8. Jak tutaj rozwija się postacie ? poprzez levelowanie ? jesli tak to jaki maksymalny ? czy statystyki sami przydzielamy do postaci czy automatycznie
Głównie interesują mnie odpowiedzi na te pytanie techniczne , o płatnosciach i tak dalej , dziekuje z góry mam nadzieje ze mnie tutaj nikt nie zjedzie za tego typu pytania