Keii napisał(a):
Dziś levelowaliśmy w 5tkę:
Darko, Jedrzej, Krzysiek, Pan Pritula i Ja
Z ciekawszych wydarzeń - Jedrzej [Ding 11], Ja [Ding 13 + Rank 2]
Pan zginął 2 razy, Darko raz (po jednej smierci panowie zaliczyli przy walce z Poltergeistem, ciezkie bydle).
Prawdopodobnie jeszcze dzis dingnie Krzysiek, ktory poszedl z Coldee do kopalni
A teraz dobranoc X.x
Ta wyprawa do kopalni skończyła się tak, że Coldee - niewiem czy taki miał plan chodzenia czy przez przypadek - wprowadził mnie na Greater Quadava. Ale lepszy numer był taki, że zrobiłem ten 12 level ale jak mnie Quadav załatwił na cacy to miałem LevelDown.
Spoko 12 level zrobiłem dziś w KH.
Co do 3 misji w kopalniach, to jeżeli chodzi wam o Parlborough Mines to dajcie luzu. Nie dostaniecie przedmiotów od słabszych Quadów niż Copper Quadav. Jego załatwicie chyba załatwicie ale obok zawsze czai się Greater lub co gorsze Old Quadav. Chyba, że weźmiecie kogoś z levelem 55+ (jak ja to robiłem to miałem ze sobą Coldee, bodajże Matsukiego i Kyasha - samuraja na 58lvl; przeżył tylko Kyash ale ja zdążyłem 3 z 4 przedmiotów zdobyć, Mat odpadł pierwszy, my z Coldeem zgineliśmy w zasadzce na kładce - przed i za nami pojawiły się po 2 Greater i Old Quady, Kyash zanim zatłukł wszystkie stracił prawie 3/4 HP), który będzie walczył i zdobywał przedmioty ale wy nie dostaniecie nic exp. Na początku kopalni w jednej z grot są Cave Fanguary - na 11 lvlu za ubicie jednego dostalem 100exp ale asysta kogoś z Cure obowiązkowa.