Krzysiek2099 napisał(a):
Seph napisał(a):
Allesan napisał(a):
wybaczcie ale znowu mam dylemat
slyszalem ze w PKO mozna sobie upgrade'owac konto do inteligo i dostaje sie jakies zdrapki czy cos? dziala to?
Uh... to nie jest infolinia PKO. Zadzwon do nich i sie dowiedz. Pytaj o PLATNOSCI W INTERNECIE KARTA KREDYTOWA!!!!!!!!!
Ale to jest watek o oplatach, kontach, kartach... tak wiec jak nie znasz odpowiedzi to sie nie odzywaj.
Niewiem nic o mozliwosci upgrade'u ale do obslugi konta uzywane sa zdrapki z kodami (np. jak chcesz sprawdzic stan konta w internecie to musisz podac ktorys z kodow ze zdrapki.). zasada dzialania zdrapki jest w instrukcji obslugi konta i jest bardzo prosta. Co do mozliwosci upgrade'u to niestety musisz sie sam w oddziale PKO dowiedziec, gdyz ja zakladalem od razu Inteligo i nic na ten temat niewiem.
AuĆ... No Krzysiu,,, Ty za to znales odpowiedz. Anyway, nic nie zmienia faktu, iz to forum nie jest infolinia zadnego bankiu a po takie informacje nalezy dzwonic DO BANKU! Bylo juz 1000 razy powiedziane jakimi kartami mozna placic jakimi nie. Ja naprawde nie widze problemu w poszperaniu w kilku forach czu uzyciu wyszukiwarki.