Sait - ja mam to gdzies czy bede w grupie BLMow czy nie, moge byc gdziekolwiek umiem sie przystosowac do kazdych warunkow, pisalem ze mi sie tam lepiej gralo bo czesciej tam bylem, praktycznie w kazdym dynamis, w ktorym bralem udzial, nawet u Kalenae. Nie za bardzo widze sensu takiego BLMa w innych alliance, bo praktycznie, ciezko mu sie znalezc, na poczatku nie zanukuje bo aggro chwyta, sleepowac tez nie sleepuje bo sa BRDs albo RDMs. BLMi musza sie znalezc w grupie z BRD inaczej ich efektywnosc jest beznadziejna, ja bedac u Gala rzucilem 3-4 max nuki a potem siedzialem na dupie i nic nie moglem zrobi poza bufowaniem sie z blinka czy tez stoneskina.
To jest twoj dynamis i organizuj jak sobie to chcesz, mam swoje uwagi to pisze, nie musisz ich wziac do serca, mozesz olac, ja pisze po to aby wyciagnac wnioski. A co do mojego spoznienia, wybacz ale real dla mnie jest wazniejszy, mialem w ogole nie przychodzic bo mam kupe spraw zwiazanych z przeprowadzka, a wczoraj jeszcze zalatwialem i-net na nowe miejsce, aby jak najszybciej byc online. Dostalem SMSa od Gala wiec zasuwalem jak glupi do domq po to aby wam pomoc, a ty mi to jeszcze wyponinasz
Wybacz ja z dynamisow praktycznie nie mam zadnych korzysci poza utrata expa (jak to mozna nazwac korzyscia) bylem juz na ponad 10 dynamisach i tylko na jednym wypadl AF2 wlasnie w Bastok i wygral go Masa, fajnie ze ktos od nas. Raczej nie podchodze do tego jako bussiness tylko jako fun. Mam zalozenie ze jak na 100 dynamisow zdobede ten AF2 to bede zadowolony. Prosze Cie wiec nie traktuj mnie jako zwyklego randoma, wez pod uwage ze biore ten event jako moj wklad do zbudowania jednego z najlepszych eventow na Ramuhu organizowana w glownej mierze przez nas. Milo byc jednym z tych, ktorzy przyczynili sie do stworzenia czego fajnego
Ale oczywiscie postaram sie pomoc jak tylko bede umial i mogl, wiec smialo mozesz walic jesli potrzeba ci czegos
A tu masz mapki, zreszta stamtad pochodzi wiekszosc tekstu na stronce dynamis.projekt ->
link