ostatnio uwzialem sie na moldavite earring ^_^;
zeszlo sie caly dzien.. w miedzyczasie zfarmowalem sobie 2 klucze do AFkow i zrobilismy AF Tomali
pierwsze 4 popy bylem sam i z japsami mialem prawie zadne szanse o claima, przy 5tym pomogli xsoul xav i cold ale bez dropa, przy 6tym galen i zjawcia> bez dropa, przy 7mym popie (3am) bylem na kampie sam...
popnal po 20min i z claimem nie mialem problemu ^_^; problem byl ze mialem war suba.... pomyslalem zemusze go zbic szybciej niz on mnie poprostu... voke > attack > perfect dodge > berserk > warcry > i w momenciejak odpalalem WSa !http://www.eve.mpm.net.pl/ff/myst.JPG! sleepga... przespalem caly perfect dodge i warcry... potem gosc wrzucil manafonta (nie mozna czarow interruptnac) odpalil dwie -ga i zakonczyl nierowna walke Freezem heh... zostalo mu z 20% hp... -_-'' lekko zdegustowany zrobilem HP i szybka zmiane na /nin, dalem za telep 2k to whm sie szybko znalazl, kura do onzozo i ciagle tam czekal na zbicie hehe z nin subem i bez manafonta byla to juz tylko formalnoc, nic mi nei zrobil, dropnal Bursta i earring \^+^/
A dzisiaj SW wyskoczylo na Grationa - popowalnego HNMka od Tatami Shield
Tradycyjnie zaraz znalazly sie ciekawsze rzeczy do robienia wiec zabilismy tylko 3... Mialem to szczescie ze z naszej polskiej reprezentacji Gala i Xava mi sie udalo wcisnac moj triggerek... sorry chlopaki ^_^;;
btw Xav moge ci dac jedna Hickory Shield, zebys mial w razie czego...
Koles calkiem sporawy hehe
Intimiduje niemal kazdy atak wiec tradycyjnie najlepiej spisuja sie przy nim BLMi, meleesi mogli wciskac co najwyzej WSy
Ponaddto catuje cala game thunder spelli z -ga3 i burstem wlacznie i odpala rozne Gigasowe ataki (zabil mnie 2 razy haha)
Trzeba sie troche za nim nabiegac by go zabic... ok 20 min walka
Do zabicia w swoim czasie rowniez przez CC
a tak wyglada ta wypasna tarcza
zapomnialem zrobic screena jej opisu, zrobie jutro chyba ze ktos mnie uprzedzi