mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: 5 lip 2006, 15:33 
Tez bym chetnie pomogl w organizowaniu runow CC.

Niektore moby od triggerow moglbym mysle potankowac na counterze z 2-3 healarami.

PostNapisane: 5 lip 2006, 15:44 
opi ty tak czy siak bedziesz tankowal :P

chyba kazdemu pasowalo ze punkty dot tylko podzialu gili a dropy dostaja potrzebujacy w zaleznosci od joba a dopiero pozniej od aktywnosci... z reszta jak wszyscy juz mowili, problemem jest obecnosc tankow i supportu nie podzialu lupow....

PostNapisane: 5 lip 2006, 15:52 
Nie no o to chodzi zeby byli tankowie jak niebedzie wystarczajacej ilosci tankuw min. 2 to duzo sie nie zrobi pozatym zbieranie trigeruw bedzie nudne i czasochlonne wiec nie spodziewajcie sie ze bedziemy odrazy bic jakies gody. Pozatym z tego co wiem to TMNQ nie chodzi do sky wiec luz. Pozatym za te oczywiste rzeczy co piszesz sai to raczej nie bedzie punktuw bo to CC sky predzej punkty bym dawal za pomoc w dojsciu do sky tym co nie maja za ZMki bo to ma zwiazek jezeli wszystko wypali to bedzie szlo myslec o robieniu czegos innego dla odmiany raz na jakis czas jak rostrumy itd ale na to wszystko najwazniejsi sa tankowie mamy ich malo na LSie a nawet bym napisal ze braki mamy...

PostNapisane: 5 lip 2006, 16:01 
jesli dobrze jaze to mamy set na seiryu, 1/2 setu na suzaku i genbu :)
majac 30 czlonkow i to wlasciwie stalych z czego polowa juz ma co chciala nie trzeba bic niezliczone ilosci tych mobkow, w odroznieniu od hnm lsow gdzie co tydzien dochodza nowe osoby a nolify wylewelowuja kolejny juz job i trzeba w kolko robic to samo...
jeden z wielkich plusow takich lsow jak CC, niezbyt duzych i stalych w roosterze.

Ostatnio edytowano 5 lip 2006, 16:03 przez swordsman, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 lip 2006, 16:02 
A wlasciwie to dla kogo to chcecie robic? Bo jak dotad jedynymi uczestnikami tej rozmowy sa ludzie ktorzy juz dawno sobie wlasny kacik znalezli ;)

Obrazek

*

PostNapisane: 5 lip 2006, 16:08 
ja chce hecatomba - zróbcie dla mnie :)

PostNapisane: 5 lip 2006, 16:24 
Jeszcze nie wiem dla kogo puzniej pomysle zrobie odpowiedni topik i zobaczymy dla kogo ale puki co to mozemy luzna rozmowe prowadzic na trigery jeden tank starczy ale na zrobienie czegos wiecej to 2-3 min.

PostNapisane: 5 lip 2006, 17:14 
Ja tam bez zalu moge olac TMNQ, zreszta i tak tam mnie nie ma nigdy.

Mysle, ze na triggery znajdziemy dosyc ludzi z CC, a na same gody mozna poprosic tankow ktorzy na codzien udzielaja sie w swoich HNM LSach.

Sadze, ze byloby dla kogo robic runy. W ostatecznosci zarobimy poprostu troche kasy. :D

Poza tym przebywanie w SKY daje zwykle troche expa, jakis skillup. Jesli do tego bedzie dobra atmosfera to bedzie fajnie.

Moznaby przyjac, ze spotykamy sie w sky w kazda srode i robimy co sie da.

PostNapisane: 5 lip 2006, 18:51 
Skoro SkyCC jest jednym z milszych wspomnien z calej gry kazdego kto bral w nim udzial to warto to robic chocby dla samego funu i wyzwania jakim jest pokonanie suzaku czy byakko w naszym gronie bez pomozy obcokrajowcow.
A jesli chodzi o dropy przydadza sie najbardziej ludkom ktorzy sa teraz na lv60+ i nawet zabardzo nie wiedza co to jest sky ani gody... poza tym robimy nowe joby....

PostNapisane: 5 lip 2006, 19:22 
ja chętnie się przyłącze do środowych SKY wypadów.

D3: Sukoshi#2931

"We noticed people having fun, this problem has been corrected"

PostNapisane: 5 lip 2006, 21:25 
Środowych? :/ To odpada dla mnie :/

PostNapisane: 5 lip 2006, 21:49 
swordsman napisał(a):
Skoro SkyCC jest jednym z milszych wspomnien z calej gry kazdego kto bral w nim udzial to warto to robic chocby dla samego funu i wyzwania jakim jest pokonanie suzaku czy byakko w naszym gronie bez pomozy obcokrajowcow.
A jesli chodzi o dropy przydadza sie najbardziej ludkom ktorzy sa teraz na lv60+ i nawet zabardzo nie wiedza co to jest sky ani gody... poza tym robimy nowe joby....

Haidate huh?;]
Ja moge pomagav w godach ale nei wiem czy na farmowanie triggerow bede miec czas. Jesli tak to napewno pojde ;]

PostNapisane: 6 lip 2006, 07:12 
My juz jestesmy na tyle uber, ze nie potrzebujemy armii ludzi w SKY.

Na samym starcie TMNQ suzaku w 9 osob. Tankowal glownie Naif, czasem Lesiu, czasem ja. :D

Obrazek

Jesli chodzi o system to to co wymyslil Saitou jest idealne dla nas. Dolozyl bym tylko do tego bidowanie itemow, czyli jak ktos chce itemy to zbiera na nie punkty, a jak nie to wymienia na kase.

Jesli nie wszystkim pasuje sroda to moglibysmy sie spotykac 2 razy w tygodniu np. w srode i piatek.

PostNapisane: 6 lip 2006, 07:20 
skoro rozwalamy ultime, to zaden god nam na drodze nie stanie :P
no i kalcia jest juz rdm/drk wiec ich SP nas nie ruszy :] szkoda ze zaden tank sie nie odezwal :D :D :D
heh opi taka zmiana, totalnie zmienia caly system hehe, ale punkty za pomaganie ludziom z CC w trudnych rzeczach jest uwazam calkiem niezlym pomyslem :]

PostNapisane: 6 lip 2006, 07:36 
ja bardzo chętnie. mam blisko PLD70 (12k) jeśli to wystarczy :) szczerze powiedziawszy, to w żadnym innym LSie nie mam tak dużej szansy zdobycia Martiali ze względu na liczbę PLD w CC :)

jeśli nie wystarczy PLD70, to będę expował i dołączę na pewno :)

PostNapisane: 6 lip 2006, 08:02 
No i nagle znalazlo sie troche zainteresowanych osub co do tamtych zasad wymagaja modyfikacji i to sporych inaczej bedzie kiepsko. Co do dostawania punktuw za pomoc to jak pisalem wczesniej jedyne ciezkie rzeczy kture mozaby punktowac to pomoc w zilartach i Copie reszta jest za prosta zeby dawac za to punkty. Co do systemy to kazdy item musi miec jakies ustalone minimum punktowe a potem dopiero sie liczy czy dana osoba moze zalozyc a nastepnie job priority. Z mojego doswiadczenie wiecej punktuw powinno sie dostawac za farmowanie trigeruw poniewaz to jest akurat nudne wiec bedzie trzeba pomyslec nad punktacja trigeruw. Walki z godami beda raczej nizej punktowane od trigeruw narazie nie mam czau myslec nad tym wszystkim ale pomalu przygotowuje rulsy. Wiekszosc goduw itd. poza kirinem jest do zrobienia w malej ekipie no ale sorki bez tankuw to mozemy pomarzyc jedynie serio a pozatym trzeba bardzo dobry support dla nich.

PostNapisane: 6 lip 2006, 08:04 
Gli2duS napisał(a):
ja bardzo chętnie. mam blisko PLD70 (12k) jeśli to wystarczy :) szczerze powiedziawszy, to w żadnym innym LSie nie mam tak dużej szansy zdobycia Martiali ze względu na liczbę PLD w CC :)

jeśli nie wystarczy PLD70, to będę expował i dołączę na pewno :)

expuj expuj z takim lvlem to bardzo watpie ze hata bedziesz trzymal z naszymi wypasionym dd:P

PostNapisane: 6 lip 2006, 08:22 
Invincible jest zawsze mile widziane.

PostNapisane: 6 lip 2006, 09:02 
Ja nie mam żadnych sky/hnmlsów, nigdy nie szukałem, bo nie mam na to czasu. Ale 2 x w tygodniu po kilka godzin mogę się stawiać (wstawiać) i być do dyspozycji. Punkty i bidowanie jak najbardziej okej.

PostNapisane: 6 lip 2006, 09:16 
Ja też byłbym chętny WAR 62 atm ale wyleveluje :)

FF XIV - Torell Aho , Au'Ra ♂ - WAR 50 // DRG 50

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona