poszlo super, next time wygramy
trzeba tylko dopracowac to i owo ^^;
z mametami proponuje by xav wbiegl pierwszsy i wszyscy atak na jednego mameta, blmi nie maja wystarczajaco many by je znukowac jeden po drugim, huck musi robic dmg inaczej trwa to za dlugo.... xav sobie spokojnie poradzi z dobrym supportem i AOE wsem ^^/ (icarus na pcozatek walki ?)
ja robilem 60dmg staffem... chociaz mam niedoskilowany... wiec sa slabe... blmi sa ciency na mamety aleeee....
weapony zownujemy blmami
male nuki i debuffy do 20% potem pompy i ancient przy 14%, pozamiatane
male nuki od czasu do czasu nie maja prawa zabrac xavowi agrro (nawet jak zabralem to z blink i stoneskin spokonie dalem rade i xav ze mnie go sciagnal, ale bylo to przy 40% gdzies wiec nie walil AOE tak czesto, inaczej moglby magow uszkodzic) i mysle ze w czasie spokojnie sie zmiescimy
EDIT: aha jeszcze jedno !!! nie stunujemy na poczatek walki, nie ma sensu i tak sie nie zablkuj jego specjala a nie jest on wcale taki mocny
oby tylko do tych 14% nie uzyl magic shielda.... ciekawe ile trwa to gowno....
wszystkie czary i debuffy wchodza w niego jak w maslo, musimy sie jakso nimi podzielic bo wszystkich nie upilnuje
zet niech sie skupi na xavie, mozemy sie podzielic z bodem debuffami (odciazy mnie to tez z mp) a i tak nie mozemy nukowac non stop
jest tez spokojnie czas by usiasc na chwile i restnac mp troche, prawie lepsze od ethera ktory sie laduje wieki...
huck zapodaj jakies info z parsera... szczatkowe bo szczatkowe ale lepsze niz zadne ;p i zupdatuj pierwszy post ;p
chetnie sie przejde w poniedzialek, trzeba tylko na 2 pompy zrobic zrzutke
tak wogole to najchetnij bym poszeld w piatek sobote czy niedziele.. ASAP super walka... nie ma zadnego glupiego dojscia na ten bc i ta godzinke moze jakso kazdy wygospodaruje ?
tez myslalem ze weapony sa trudniejsze... jesli sie stoi poza aoe i ma sie xava za tanka idzie super fajnie