Slayerek napisał(a):
Czy mógłby ktoś z władz lub kto inny napisać parę słów zachęty dla tych co mają na naszym LSie levele 65-69, żeby skorzystali z okazji i przyszli na dynamis przynajmniej w celu dydaktyczno-naukowo-fun'owym ?
(btw na każdym LSie nieważne czy hnm/dynamis/micro/macro najważniejsi sa ludzie/gracze, a jeszcze ważniejsci są ludzie na naszym LSie, a super ważni są ludzie 60-69 (bo potrzebni są/będą tym co mają 70+ levele teraz), szkoda że nieliczni tylko widzą, że niektórzy z nich są BLIŻEJ skończenia zabawy z ffxi niż osiągnięcia 75)
Poniewaz mam wrazenie ze to niejako jest adresowane do mnie (czy tez miedzy innymi do mnie) to sie sprobuje w miare klarownie ustosunkowac :]
W zasadzie moglbym pojsc na dynamis, skoro mam juz ten 65 i jest to mozliwe. Ale nie pojde. Bo nie widze w zaden sposob abym byl tam potrzebny na tym lvlu (przejrzalem na oczy podczas walki z Charkiem ><). Naturalnie zdaje sobie sprawe ze fun, dydaktyka i w ogole. Ale nie bedzie dla mnie funem ciagle missowanie i walenie za 5-10 dmg -_- Napisalem juz Saiowi na tellu ze pojde na 67-68, wtedy bedzie Acha d'Armas i Pendargon Axe i wtedy bedzie jakis dmg (czyt. 15-20 zamiast 5-10 =P).
...naturalnie jesli w ogole dojde do 67-68 co ostatnimi czasy jest b. mocno watpliwe :P