Krzysiek - wcoraj miales okazje - ta walke z 3 quadami naraz zapamietamy na dlugo - zwlaszcza ja - po tej walce zostaly mi 2 (slownie dwa) punkty hp
a w pobliu monumentu na KH nasze party pokonalo Poltergeista (incredible tough) - ale przezylismy ta walke tylko dzieki Coldee ktory dotrzymywal nam towarzystwa i wspieral swoimi czarami
btw: zastanawiam sie czy nie warto byloby rownolegle trenowac ze 2 joby zeby w razie potrzeby kompletowac team, drugi job i tak bedzie potrzebny na suba, ale mozna potrenowac jeszcze reszte ale to tylko przedluzy czas gry, dla mnie to frajda ale dla kogos kto chce jak najszybciej dojsc do 70+ to pewnie bedzie tylko strata czasu. Co o tym myslicie? moim zdaniem sprawdzenie sie we wszystkich jobach to dobra zabawa
a jak widac na naszym przykladzie dojscie do 13 leva to kwestia gora tygodnia
btw2: niezla kase zarabia sie na krysztalach, na razie tylko na tym zarabiam bo reszta nie chce schodzic na ah mimo ustawionych nizszych stawek niz ostatnie notowania :/ mam full mogsafe, full inventory i nie mam juz miejsca na nowy stuff :/
btw3: jak poradze sobie z problemami z moim kompem to bede kolo 22 w Bastok (musze jeszcze dojsc z dunes bo w nocy tam zostalam
) i mozemy isc poexpowac do kopalni - co powiecie na zrobienie ding 18 do końca weekendu? a nastepny tydzien to szkolenie suba i nareszcie bedziemy mogli w naszym party poszalec na plaży i w korolooka tunnel
btw4: ale bez WHM sie nie obejdziemy, jak nie bedzie Darko to wezniemy kazdego WHM na naszym levelu jaki bedzie w Bastok