sorry Rha, nie miałem na myśli Ciebie, nie tylko 1 NIN jest na Ramuhu, ja wiem że ty solujesz wszystko i masz wszystko scapowane dzięki sobie i dzięki temu nie potrzebujesz ani sky, ani innych rzeczy(np. mobków do bicia) bo po co ? teraz masz tylko świadomość że jesteś maszynką do pomocy innym ale skoro nic w zamian dostać w CC nie możesz to nie widzisz sensu angażowania się
czy ja się kiedykolwiek z kimś kłóciłem w grze o cokolwiek ?
miałem dosyć
PONAD rok temu już grania jak Canto z Myrtą się wymieniali obelgami na /l zamiast na /t dotyczącymi nie mechanizmów gry, nie świata gry tylko dot. osób w realu + dziesiątki innych ludzi z CC tak robiło
ja jestem gotowy pójść gdziekolwiek i z kimkolwiek z CC bo nie przenoszę wirtualnego forum do wirtualnej gry a tym bardziej do reala i nie interesuje mnie za bardzo czy lubię kogoś czy nie lubię, czy lubię jakąś postać, jakąś rasę, jakiś job i jeśli coś piszę na forum to piszę to co widzę i mogę się zawsze mylić lub nie, zróbcie coś żebym widział coś innego to będę pisać coś innego
btw. to że piszę jakieś farmazony np. dot. stun order czy NINów czy innych rzeczy nie oznacza wcale że takie stanowisko mam w grze, to są 2 wirtualne różne światy i jeśli mam ochotę to np. w imię funu stunuję, jeśli nie mam to w imię funu nie stunuję tylko sobie craftuję jak 1000 innych magów w kluczowych momentach gry, ja też czasem zasługuję na fun i sam sobie go serwuję kiedy chcę, jak ktoś jest niezadowolony z mojej gry => disband, każda godzina snu dla mnie ważna, ale ja nie robię łaski tylko pcham się na każdy możliwy poważny event bo po prostu zależy mi żeby się udało, możecie mnie za to bić
na razie widzę że Glizdus wylogowuje się około 20 i nie dał w tym topicu znać czy jest w stanie grać od 20-24 (SORRY ZA FRUSTRACJE i ZA TO ŻE TO WIDZĘ I O TYM PISZĘ)