Op - a jak myslisz czemu napisalem abyscie szukali nowego BLMa, chcialem byc z wami fair, nie moglem w tym czasie napisac nic innego, ale mimo wszytko chcialem byc w porzadku. Sytuacje sie zmieniaja u mnie z dnia na dzien, w sumie mnie to nawet cieszy
Nie mam do was ani zalu ani jakichkolwiek pretensji. Pytalem sie o pomoc tylko jak bylem, bo po co w innych przypadkach.
Czasem popatrzcie oczami innych.
Ja Was mimo wszystko informowalem na forum, co jak itd, chcialem byc ok. A Wy ?? Forum dla Was przestalo istniec, a ja nie mialem innej mozliwosci
No coz moze jestem zbyt przewrazliwiony (nie ciekawa sytuacja w RLu) i odczuwam przepasc miedzy nami, trudno, mozecie liczyc na jakakolwiek pomoc, z mojej strony nie ma przepasci jaka stworzyliscie w stosunku do mnie. Na szczescie gra to nie RL i warto to rozrozniac !
Jak bede ingame mozecie zawsze na mnie liczyc, chetnie pomoge, grac raczej nie bedziemy razem, zbyt wiele nas dzieli anizeli laczy, ale zycze Wam naprawde szczerze milej zabawy i badzcie soba !
Dziekuje Wam za mile i ciekawe chwile w grze, fajnie bylo mimo wszystko !
ps. prosze Was nie piszcie w formie: Bodziu przestan pieprzyc. To sa moje odczucia, moge sie mylic, ale pamietajcie ze to sa moje refleksje, ja szanuje wasze i dlatego prosze szanujcie tez moje