Zazcznę od wyjaśnienia jedne sprawy - nie wypowiadałem się Rha nie dlatego że nie miałem nic do powiedzenia tylko dlatego że z cześcią z was rozmawiałem ingame, a nie lubię się powtarzać. Może źle że nie pisałem tutaj ?:/
Część z tych "nieporozumień" mogla być spowodowana przeze mnie za co z góry przepraszam.
Ja osobiście wolałbym grać z Bodziem, co nie zmienia faktu iż tamten nowy BLM gra naprawdę dobrze. Wiem także Bod o co chodzi chłopakom - nie wypowiedziałeś się jasno w kwestii tego czy zostajesz czy nie na forum.
Ale dziwię się Bod na Twoją reakcję "ja już nie jestem w staticu" - czy ktoś coś takiego powiedział ? Nikt Cię nie wyrzucał i jedyne czego tu brakuje to moim zdaniem pokazanie że chcesz nadal z nami grać :/
Oskarżanie się nawzajem nie ma tutaj najmniejszego sensu - po co ???
Co do papieru - Bod - gdybyś wlazł wcześniej chociaż raz na godzinkę czy dwie to byś miał - chłopaki pomagali mi chyba z 5 dni pod rząd bo nie chciał wypaść dla mnie a dla BLM wypadalo mnostwo
To chyba wszystko.
Wracając zaś do dnia dzisiejszego - nic do końca nie było ustalone - jedyne co udało mi się dowiedzieć to że Bod ma dzisiaj czas i w sumie moglibyśmy poexpować. Rozmawiałem wczoraj z Catalystem po expie i gość ma ten problem że kończy szkołę o 21 naszego czasu. Powiedziałem żeby się do nas odezwał dzisiaj bo wczoraj ludziska za szybko zniknęli.
Mowił że bodajże jedyny dzień(w tygodniu) kiedy może z nami pograć wcześniej to czwartek. Jak dla mnie możemy iść dzisiaj poexpować przez chwilę (te paskudne 2k Opa
Iść na BCNM czy na jakieś summony. Będę o 20 ingame i możemy coś porobić - w grę wchodzą także oczka dla mnie Rha i Opa.
Proszę was - bez zbędnej nienawiści ^^