wg mnie pochopnie myślicie, podejmujecie decyzje itd.
co z tego kto w jakim jest LSie w danym czasie i miejscu poza CC skoro to doprowadza
TYLKO do pozytywnych rzeczy
dla memberów CC?
jakim cudem możecie raz twierdzić że dobro LSa jest ważne a raz że dobro jednostki ? partię jedną już taką mieliśmy 40+ lat która mętliła ludziom widok w oczach i kazała myślec po swojemu ...
jakim cudem Pixies ma się słuchać jakiś obcych liderów przesiąkniętych schematem grania , życia, gadania na /l /p /t itd., od kiedy człowiek ma słuchać się maszynek do grania którzy być może nie kumają co to znaczy wspólne granie z przyjemnością ?
piszę tak bo po tym co widziałem Pixiesowi dużoooooo brakuje do tego żeby być HNMLSem czy SkyLsem, sama zbieranina njubów którzy nie potrafią dojść na najbanalniejszy spot w rozsądnym czasie a potem robiąca roszady afk w kluczowych momentach to jak dla mnie trochę za mało żeby porównywać swoją metkę do innych poważnych HNMLSów
a skoro Pixies HNMLSem nie jest i być nie może to po co ta cała zabawa z konkurencyjnością z innym nieistostnym Lsem w ffxi ? (i to przeciw Zjawci, chyba ktoś zwariował)
jak ktoś mi wytłumaczy że głupie i banalne dobro jakiegoś LSa (poza DH,CAE i innych wynalazków którzy generalnie mają gdzieś resztę świata) jest/ma być stawiane wyżej od dobra jednostki grającej w ffxi a potem się tego nie wyprze to bedzie 'wielki'
jaka i dla kogo z punktu widzenia funu różnica dla CC jest czy najpierw osode czy B.H. będzie mieć Myrta,Kyu i inni którzy zasługują u nich czy
ktokolwiek w Pixies ? (
tylko z punktu widzenia CC mnie interesuje, indywidualny poziom wredności, zawistości, zazdrości czy innych banałów w grze czy w realu mnie nie interesuje w ogóle)
jak się komuś w Pixies nie podoba to powinien odejść a nie jak się mi nie podoba -> takiej powinniśmy/powinniście trzymać się zasady
tak jak Opi napisał w Pixies jest paru oryginałów, tylko kogo tak na serio się czapiacie ?
jak dla mnie to kopa powinni dostać ludzie którzy nie mają pojęcia jak dojść bezpiecznie na spot w LSie który chce na siłę mieć na metce namalowane HNMLS a nie Zjawcia która ma dylemat : który LS dla mnie więcej zrobił i który powinien w danym czasie i miejscu uzyskać ode mnie nagrodę/pomoc/poświęcony czas
dobra rada dla bossów Pixies :
nie pozwólcie żeby ludzie sobie z Pixies robili socjal bo będzie dochodzić do tego co w innych takich Lsach : w czasie eventów ludzie będą levelować swój kolejny lowjob zamiast iść tak jak każdy inny na dawno zapowiedziany event
jak dla mnie wybór piątek -> Ulli to świadomy wybór kolizji z innymi LSami w których są ludzie z CC, jak można nie wiedzieć takich banałów grając codziennie który takiLS kiedy co będzie robić ? skoro np. 5-10-15 osób z CC wie to od daaaawna ...
btw. jak coś mi się nie spodoba to będę znikać
, ja nie jestem od ratowania świata i uczenia ludzi jak należy grać i kiedy nie należy chodzić afk, co najwyżej mogę pokazać czego robić nie wypada
ale mnie fun innych nie interesuje, tak jak wszystkich zresztą
nie robię dramy o perełki (bo są one najmniej istotne jeśli spojrzy się na ilość ludzi z CC i z pozostałych LSów w Pixies którzy wygrywają kluczowe Pixieswalki w ffxi) tylko o podejście partyjne do fun'u, 'wszyscy chcemy dobra wszystkich ale tylko u nas', jak najtwardsza komuna w chinach ...
żeby po chwili spotkać się przy 'kawie w CC' i pośmiać z miejsca w którym śmiać się nie wolno ...