mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: 7 sty 2005, 13:56 
mrynar napisał(a):
Mam jedną uwagę w związku z tym, że niefortunnie jesteśmy w różnych HNMLSach bardzo proszę o nie wypowiadanie się na kanale CC czy na kanale /party na temat działań czy osób swojego i przeciwnego LSa. Poza sianiem nienawiści, zawiści czy jakiś podejrzeń niczemu to nie służy. Łączy nas przyjaźń i CC i niech tak zostanie.

:wtf:

mysle ze jestesmy na tyle powaznymi ludzmi ze potrafimy oddzielic od siebie pewne sprawy
nawet jakbyscie podawali mi wszelkie znane wam tody to mam to gdzies i sw nie bede nic przekazywal, a co do jakiejsc zawisci itp to juz wogole nei skomentuje
a to ze nim wyskoczyl z jakims debilnym podejzeniem to juz tylko jego problem i mam nadzieje wiecej takich omyslow meic nie bedzie
takze wg mnie nie ma co krecic i mozemy otwarcie rozmawiac na wszystkie tematy....

PostNapisane: 7 sty 2005, 14:11 
Sait wypraszam sobie ...

PostNapisane: 7 sty 2005, 14:30 
mysle ze stok i reszta tez sobie wypraszaja..

PostNapisane: 7 sty 2005, 14:31 
No ToDow to nie podawajcie...

PostNapisane: 7 sty 2005, 14:35 
chodzilo mi bardziej xav np o sytuacje jak np taka co bylka ostatnio
np; o wlasnie zatlukli loo i dostali krakena farciaze; albo mr xxx wlasnie dorwal joya, mi tez by sie przydal itd....
uwazam ze specialnie sie z tym kryc jest bez sensu i nikt tego wykorzystywac nie bedzie

*

PostNapisane: 7 sty 2005, 15:29 
Powiem otwarcie - podzielnie sie na dwa HNls ludzi związanych przez wspólna gre przez 75 lvl to porażka. Wszystko to co jest związane z tzw tajemnica ls-a czyli ToD, punkty itd a z czym napewno sie nie raz komus uda "wygadać" a potem polowanie na czarownice czy ktos nie wypeple tego innemu ls-owi to swiadczy o braku zaufania pomiedzy nami, o totalnym braku zaufania. Przecież jesli np nimloth poda mi tod jakiegos mobka dropujacego item a ja pojde na span i uda mi sie go pulnac logiczne że zawolam na DH o pomoc, czy przyjda to inna bajka, i tym samym złamie słowo ze informacja jest tylko dla mnie ...

zreszta wobec braku molżliwosci robienia czegoklowiek z ls-em, z zakresu planowanych działań typu trigger hunt itd, głeboko rozważam czy nie wyjebać perełki.

PostNapisane: 7 sty 2005, 15:50 
Czytam i polewam z Waszych "strasznych" problemów. Przeważnie i tak każdy zna ToD a czy się zjawi ekipa czy nie to inna sprawa.

Dokładanie do tego zaufania między konkurencyjnymi HNMLShellami to kwestia osobistej moralności i przede wszystkim zdrowego rozsądku.

Bo jeśli na przykładzie Stokrotki ktoś poznał ToD jakiegoś mobka, poszedł tam i go claimnął wiedząc że sam nie ma szans w walce to jest to po prostu chamówa jeśli potem zawoła swój LS do pomocy. Znał czas- spoko, może zabić-spoko, przetrzymuje mobka az się zjawią inni czerpiac korzyść z zasłyszanego ToDa juz spoko nie jest no ale to jest właśnie kwestia bycia fair wobec ludzi z którymi sie rozmawia codziennie.

PostNapisane: 7 sty 2005, 16:45 
Scorpio napisał(a):
zreszta wobec braku molżliwosci robienia czegoklowiek z ls-em, z zakresu planowanych działań typu trigger hunt itd, głeboko rozważam czy nie wyjebać perełki.

Ja pierdolę, po co wogole wchodziłeś do DH z takim podejściem? Jesteś 3 dni w LSie i już narzekasz nie będąc z chlopakami na żadnym runie...
Przecież naturalne, że teraz musisz liczyć na pomoc swojego HNM LSa, a nie HNM LSa gdzie masz kumpli Polaków. W ramach CC będziemy robić razem jeszcze nieniejeden quest i nie jeden exp, ale sprawy związane z HNMami musisz zalatwiać w ramach DH. Zresztą liczenie na łaskawą pomoc innego LSa jest mniej przyjemne niż zdobycie zaufania swojego LSa, ale to wymaga pracy a nie narzekania...

To prawda, że DH robi wiekszość rzeczy w zabójczych dla nas godzinach, ale to naturalne przy takiej przewadze liczebnej graczy NA, podejrzewam, że w SW jest podobnie. Europejczykow na wysokich poziomach jest ciągle za mało. Trudno wymagać od NA żeby robili coś o 13 AM tylko dlatego, że u jakiś 3 kolesi w domu jest akurat wieczór i najlepsza pora na granie.
Zresztą gdyby nas znali dłużej byłoby to możliwe, ale po co mają się poświęcać jak potem tacy Szwedzi po paru tygodniach biorą triggery i co tam jeszcze zdobyli i mówią bye bye.

Ostatnio edytowano 7 sty 2005, 17:10 przez mrynar, łącznie edytowano 1 raz
**

PostNapisane: 7 sty 2005, 16:54 
Dokladnie Opi - ja nie bylem jeszcze na zadnym trigger runie ze wzgledu godzin - jedyne co zaliczalem narazie to Faf/Nid, raz wyszlo ze na Seriyu trafilem no i raz bylem na Serkecie gdzie i tak pull stracilismy ...

PostNapisane: 7 sty 2005, 17:11 
Ja mysle podobnie jak Sait, pewne rzeczy ktore nie wchodza w sprzecznosci interesow roznych HNM LSow spoko mozna sobie mowic natomiast w innych to trzeba byc lojalnym i trzymac te ToDy itp dla siebie :)
Ale sprawa glupiego gadania Chouji'a czy tam Runic (w koncu to ta sama osoba) imho nie jest jakas wielka tajemnica :/ (w koncu kazdy wie jaki to jest gosc - mi osobiscie do gustu nie przypadl, juz zanim wstapilem sie do DH, ale nie tylko on jest w tym LSie). Co prawda i na szczescie w DH jest wiele wiecej ludzi w sumie w porzadku, anizeli tych zlych gdzie tacy zawsze sie znajda.
Ja zauwazyelm jedna fajna rzecz w porzadku ludzie malo co gadaja o duperelach i sam taki bede :) dlatego mi sie np Schredder podoba pod tym wzgledem, kiedys nawet z nim expowalem ^^

PostNapisane: 7 sty 2005, 20:49 
Ja uważam że chyba każdy potrafi sam we własnym zakresie rozróżnić tematy na priv od ogólnych o ktorych można z każdym pogadać - w końcu chyba nie jesteśmy dziećmi :)
DH ma teraz sporo problemów ale narazie są ludzie którym chce się coś robić. Zobaczymy jak będzie dalej. Prawdopodobnie w najbliższym czasie zmienimy nazwę na cholera wie co :D Ale to ze względu na jak to sie dowiedziałem od Shreddera szpiegów. Sporo ludzi ma perełkę a już dawno nie są w LSie.
Stok co do godzin - ja też nie jestem w stanie uczestniczyć w wiekszości eventów, rozmawiałem z paroma osobami i to że nie możemy brać w nich udziału ze względu na time zone ich nie dziwi.
Ponadto rozmawiałem ze Shredderem o przesunięciu eventów na trochę wcześniejsze godziny lub organizowanie ich przez osoby w naszym prime time. Powiedział że znalazło się u nas sporo osób w EU time i trzeba coś w tym kierunku zrobić :)

Where I have seen the unseen.

FFXI Retired

PostNapisane: 8 sty 2005, 05:07 
dynamis przegrany bezensownei rpy samym koncu przez kogos kto sprowadzil na nas train gigant gdy pulowany byl ostatni nm do spawniecia mega bossa.... ><

co do dropow to tradycyhnei wypadlo kilak reliktow 2 knuckelsy 2 miecze 2 mlotki 3 daggery a z afow czapka dla bsta spodnie dla smn buty dla whm i.... i to chyba tyle... zalosnie...

jeden bezuzyteczny nozyk przypadl mi... jesli ktos ma zbedne 20mil gili to chetnie przyjme na poczet upgrejdu ;)

za tydzien dynamis bastok.... ciekawe ilu whmow przyjdzie tym razem...

**

PostNapisane: 8 sty 2005, 10:03 
A czapka dla THFa to co ?

PostNapisane: 8 sty 2005, 11:16 
wolalem o tym przykrym fakcie zapomniec lol

PostNapisane: 10 sty 2005, 10:57 
Lekki offtopic, ale na forum DH to znalazłem: :D

http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html

PostNapisane: 10 sty 2005, 13:17 
mrynar napisał(a):
Lekki offtopic, ale na forum DH to znalazłem: :D

http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html

O nie... plaga dotarła i do nas...

To jak Emptiness, które pożera Vana`diel...

*

PostNapisane: 10 sty 2005, 13:21 
Bahamut obroni. Oby przed O-Zone tez.

PostNapisane: 10 sty 2005, 13:27 
Ale gościu ma dobrą dykcję :D Wszystkie summony - RATUJCIEEEEE.

PostNapisane: 10 sty 2005, 13:48 
Myslalem ze z krzesla spadne jak to zobaczylem - rotfl !@

*

PostNapisane: 10 sty 2005, 14:00 
Co się stało Sai z czapką? :)

I - masz już Relic Knife? Pierwszego upgrade'u nie możesz zrobić?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona