LOL !
Rha czy ty myslisz ze mnie w ten sposob ukarzesz ? Wisi mi to, ja z tych pkt i tak nie mam nic, a mimo to chodze. Powinienes byc mi wdzieczny ze udzielam sie jak frajer i nic z tego nie majac, wiec prosze Cie oszczedz sobie tych dziecinnych ripost.
Natomiast z zalozenia DP mial byc LSem dynamisow a nie tylko i wylacznie upgrade'ow Relicow to raz, po drugie taka mala analogia, w LSie HNM stara sie robic wszystkie nawet te trudne HNMy (vide Tiamat, Vrtra) a u nas pozostalismy tylko na probach z nowymi.
Bedac w LS dla Dynamisow oczekuje nietylko zaliczania standardowych dynamisow ale takze nowe. Chcialbym miec rowniez motywacje, jaka np.: ty masz i inni, a dzieki Wam nie mam, to tez sam sobie zapracuje na te motywacje tworzac nowy job, co by moc choc te AFy zdobyc.
Rha - to nie ja Was tak postrzegam, nie ja tego uzylem pierwszy, ale tez moge sobie tak pomyslec, skoro nic nie robicie z nowymi dynamisami, nawet nie pamietam kiedy byly ostanio, a monet tam zdobyc za wiele nie mozna, wiec sam wiesz jakie wnioski mozna wyciagnac
Gal - glacier czy Xarca sie nie oplaca ? Czy my chodzimy na rozne dynamisy ? Co ? Setki coinow na tych dynamisach nie wypadaja ? Chyba mialem halucynacje jakies ostatnio. Teraz pisze - LOL !
Wiesz ze i tak Cie lubie