Hm... Zacny Panie/Pani to w UO
Anyway... Jesli chodzi o samego LS`a. Biorac pod uwage Wasze wypowiedzi to tak naprawde sa sprzeczne. Zgadzam sie z Saiem i Ksawem. Rozmowy o niczym sa potrzebne i beda prowadzone do konca swiata. Jesli nie chcecie - nie musicie czytac. Co do pytan... Hm... Zjawcia chyba przesadzasz, zreszta zawsze mozna nacisnac 'plus i enter'. Nie mozecie oczekiwac,ze na LSie bedzie jeden temat rozmowy i akzdy bedzie sie do niego wlaczal. To neimozliwe i niewykonalne. Nie panuja tu jakies ostre zasady czy cos w tym guscie. Korzystaliscie kiedys z IRCa ? Jesli nie to naprawde polecam. Nauczycie sie kiedy i co czytac i w ogole wypowiadac w internecie. Nauczycie sie,ze jesli rozmawia 10 osob naraz to sie pisze do kogo sie kieruje wypowiedz a nie kieruje sie ja w sina dal. Zastanowcie sie w ogole nad sensem tego postu. Napisalisci ego tak jakby mial on cos zmienic a gdzies w polowie topicu czytam zdanie 'i tak wiekszosc osob do ktorych to jest kierowane nie zaglada na to forum', czy cos w tym guscie. Wiec po co to? Wystarczy powiedziec na tell, mi czy komus tam, zeby mniej klal czy nie informowal LS`a o tym, ze ktos wlasnie piernal.
Ludzie zastanowcie sie nad tym. Nie wszyscy mamy po 20 lat albo nie wszyscy chcemy miec. Nie zawsze musimy sie zachowywac sztywno, nie klac, nie rozmawiac o glupotach. Po co grac? Zeby sie rozerwac. Nie gram po to zeby mi ktos wypominal, ze klne. I bede klal jak mi zostanie i HP i dzikim fartem poison mnie jakis zabije, albo nagle mi zza zaulka wyskoczy jakis MOB i mnie zmasakruje. Jesli Wam to naprawde nie pasuje to kicknijcie mnie, albo powiedzcie to sam sciagne perelke. Bede tez rozmawial z ludzmi o niczym, o stanowisku polski w walce z narkotykami w USA, czy o nowej kochance prezydenta uzbekistanu. Nie chcecie ? Patrz wyzej. Jak ktos pisze na LSie cos co mnei w ogole nie interesuje/nie dotyczy to poprostu tego nie czytam - proste. Nie zawsze ludzie rozmawiaja na interesujacy nas temat. Jak wyjde z jakims zapytaniem w srodku czyjejs rozmowy o dziurze w nowej bluzce albo o czyms podobnym to nie zrobie awantury. "Jak ja o cos pytam to ma byc cisza!" 'Plus i enter'. Ludzie, zastanowcie sie... Prosze Was... Rzadacie od innych rzeczy nieludzkich i niemozliwych. Czlowiek jest powaznym wariatem. Pamietajcie tez o tym, ze to wlasnie wariaci dali nam, kolo, elekrtycznosc czy wiele innych rzeczy
"Eureka" EOT IMHO.