Sam zastanawiając się nad kupnem przeczytałem poradnik Opiego i prawie nic mi on nie powiedział.
On jest dla ludzi, którzy już zaczęli grać w finala, a nie dla takich, co go nie widzieli na oczy. Niepodoba się to, co napisałem? Nie pisałem tego dla was, tylko dla pytającego, po to jest forum. Mogę sobie pisać, co mi się podoba, jeśli to jest tylko związane z tematem - patrz, posty Stoka w tym temacie. Chciałem pomóc? Nie pomogłem? Nie podoba się wam, że odpowiadam na jakieś pytanie mimo, że entym temacie jest na mnie mniej więcej odpowiedź?
Zja, ja nie filtruję ludzi na wylot. Odpowiadam na pytanie, a nie sprawdzam przed odpowiedzą życiorys i posty pytającego. Nie mam też czasu często przekopywać się przez www i forum, tak jak ty, dlatego wolę pytać i tak samo odpowiadam, jak ktoś pyta.
Yh, sory za ten "wybuch". Ale znów się zaczyna rozmowa o niczym - jak w przypadku drugiego LSa. Się wam nie podoba temat, się nie wypowiadajcie. Po prostu jest to obsurdalne - zaczynanie rozmowy o tym, kto zadał pytanie, zamiast na nie odpowiedzieć.
Co do Stoka, to w sumie pod moim postem wypisał on kilka zalet finala. Gra zespołowa na przykład. To, że nie miał jak gry zaatakować i rzucił się na fundusze znaczy, że przerzuca się zapewne na darmowe mmo i bety
[/i]