Edit:
chyba do wszystkich
lol naprawde, uwiezcie mi sa miejsca gdzie nie ruszy zadne exp-party bez WHM i na 70+lvl rownierz.
btw. Zjawcia? znow czytasz tylko to co ci sie podoba badz, widzisz to co nie...wazna jest calosc mysli.... wybierz sie na swoim 70lvl w exp-party do Kuftall Tunel bez WHM a szybko zmienisz zdanie
Kalcia...wypowiadanie sie Goka badz Stoka w aspekcie RDM a WHM ---> to znow kolejna akcja rozdmuchiwania RDM, ja z takiej dyskusji wycofam sie napewno, bo jest to przyklad straty czasu, jak dla mnie. Zas przypomne, dyskusja o jakims jobie bez udzialu jego przedstawiciela zamienia sie w monolog. Powodzenia.
Na naszym LS nie ma porzadanego WHM na 75lvl, ktory bylby aktywnym w moim jobie, wiec nie ma nikogo, kto jako Suczka, naprzyklad przypomnil by paru osoba co do roznic jobow i ich zalet i tam jeszcze pare rzeczy moglby im postawic na nogi
sry, ze wymieniam gracza, o ktorym nawet i nie slyszaliscie, ale pare osoba to czasem moglo by zrobic dobrze.
Nnie wspominam Pitii, bez obrazy, bo ma 2-ch posiadaczy do kreowania postaci...jest, to troszeczke inna sprawa. Zas Drac, grajac czesto Pitia moze smialo wypowiedziec sie, zapraszam.
Maxii i Kalcia:
oboje macie racje, rzecz wazna by WHM utrzymal srodek ---> musi umiec wyciagnac z itemow max MP jak i max MND... jest to mozliwe, lecz niestety kosztuje sporo kasy i dostepu do porzadnych itemow i miejsc (czesto r/ex jak i ze Sky); oprocz tego istotna jest rasa, ktora gramy, np. po co tarusiowi - HP? +MP? jak swietnie da rady podwyszajac statsy i tp.
Z racji wlasnego doswiadczenia wiem, ze sa exp-party, gdzie wole miec jak najwiecej MP, jak i sa gdzie moge pozwolic na uderzenie w MND... polega na roznicy skladu i umiejetnosciach jobow (tanka i DD) i co wazne rownierz --> kto jest refresherem RDM czy BRD, czy oba naraz i czy wlasciwie uprawiaja swoj job.