Nie interesuje mnie władza,wnioski,elokwencja,organiazacja,argumenty tylko to żeby każdy zrozumiał rolę tanka w LSie i jego/nasze priorytety + żeby każdy się zaczął przejmować swoja rolą w stosunku do LSa.
(Naif - przepraszam że wkurzam Ciebie czy kogokowiek innego, ale zobaczymy co napiszesz jak niedługo zobaczysz jak nasi tankowie będą swoimi ciałami ochraniać japończyków/niemców/amerykanów/szwedów/itd a na nas się wypną i będa nam kazali czekać "w długich kolejkach", bo jak wiadomo solidarność i lojalność panuje tylko w azji)
"Simi - ja do tej pory myślałem, że eventy są dla funu. A ty tu robisz z tego obowiązki. "
Nie ma nikt żadnych obowiązków w stosunku do swojego LSa (niezależnie jaki by on był) ... oprócz tanków. Może kiedyś do tego dorosną a może i nie.
Nie ma żadnej burzy. Ja po prostu chcę wiedzieć który jeszcze tank nie napisał że go nie będzie.
Przepraszam za superegozim.
(jak to możliwe, że dla całkowicie obcych ludzi w przypadkowym party ludzie z dobrego zwyczaju szukają przed odejściem z party zastępstwa, a u nas nawet nie wiadomo czy przyjdą kluczowe osoby typu nin, pld, whm itd ...)
(btw interesuje mnie tylko solowanie pająków w drzewie i tam władza nad nimi
, jak zobaczę w tej grze większy fun to będzie dobrze LOL )