Erelen napisał(a):
Mnie interesuje jedna rzecz, czy da się coś zarobić na miningu, harvestingu, excavationie bądź loggingu? Na razie próbowałem mining, ale więcej straciłem niż zarobiłem :/
Oczywiscie ze mozesz zarobic i to nawet niezle pieniadze. Moim zdaniem dociagnij do lvl 28-30 i idz kopac do Yughott Grotto. Bardzo wysokie prawdopodobienstwo wykopania Gold Ore. Reszte wykopanych rzeczy poprostu uzyj do lvlowania Smithingu, wazna rzecza jest zeby niczego nie wyrzucac. Pamietaj tez zeby kupic ciuchy do kopania, zmniejszaja prawdopodobienstwo zlamania sie kilofa. Podobno Full Moon zwieksza prawdopodobienstwo wykopania drogich rzeczy. Tak wiec z wlasnego doswiadczenia (bawilem sie w kopanie kilka miesiecy) Gold Ore najwiecej mozna wykopac w Yughott Grotto, Darksteel Ore najlepiej wykopuje sie w Gusgen Mines. Jeszcze lepiej jakbys znalazl kogos na 50 lvl Smithingu to moze tobie za darmo syntezowac Darksteel Ingot co juz robi niezle pieniadze. Pamietaj niczego nie wyrzucaj, wszystko co wykopiesz uzywaj do wlasnego skillowania Smithingu (przynajmniej ja tak zrobilem).
No i tez mialem swoje dobre dni a co !