Moja rada kupowac, ceny znow zaczely isc pomalu w gore (przynajmniej na Hadesie). Zeby przewidziec kiedy bedzie "odbicie" (a bedzie) wystarczy zagladac czesciej na
www.ige.com jak ceny tam spadna to ceny w grze wzrosna. Chociaz 28 lutego bedzie nastepna "akcja" banowania kont, moze wiecie a moze nie ostania taka akcja byla 31 stycznia a info podali dopiero 9 lutego i przy okazji banowania kont podejrzanych o dzialalnosc rmt zbanowali tez wszystkie konta z fake adresami
wiekszosc byla z HK ale teraz ludzie trzesa portkami (wszyscy ci co z roznych powodow podali fake adres). Co by sie nie dzialo predzej czy pozniej rmt sie pozbieraja odbuduja kase i bedzie jak dawniej lub gorzej mam na mysli dlugotrwale masowe wyprzedaze gili co odbije sie tylko wzrostem cen. Tym bardziej jezeli faktycznie SE wypowiedzialo wojne rmt i zamierzaja z tym skonczyc (w co niewierze) to wszystkim firmom sprzedajacym gile nie pozostanie nic innego jak tylko nazbierac jak najwiecej kasy i szybko ja opylic poki jeszcze bedzie taka mozliwosc. To tylko spekulacje ale wszystko jest mozliwe.
Ps. U nas Okote z 15 mil spadlo do 5,2 mil teraz juz jest po 7 mil czyli pomalu idze w gore.